Nonii…

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felve.riisa%2Fposts%2F1103262946383189&width=500

20160527_203303Teatris käidud! Kirjutasin sellest siin. Pean ütlema, et olin alguses pettunud, sest järjekordselt oli see monoetendus. Alguses ei ajanud mind küll üldse naerma(pigem vihastas) ja ega vist Võru rahvas mingi Põhja-Eesti humoristi naljade üle eriti ei naera ka. Igatahes väga harva kostus kusagilt naeruturtsatusi. Open-mouthed smileMa olen komöödiaetenduste suhtes üldse skeptiline. Kusagil poolepeal hakkas asi naljakamaks minema. Isegi mina muigasin(ka häälekalt) mõnes kohas. Enne lõppu aga hakkasid mul järjekordselt pisarad voolama. Ma ei tea, miks see nii on, et ma komöödiaetendustel nutma hakkan. Ennegi nii olnud. Kunagi võitsin samuti “Võrumaa Teataja” fb mängus teatripileti etendusele “Kvartett” ja lapsed kinkisid eelmisel aastal emadepäevaks emadele piletid etendusele “Mees metsast” ja mõlemate etenduste lõppedes hakkasin nutma. Ma olen ikka üliemotsionaalne. Open-mouthed smile Täna liigutas mind see laul, mida Normann laulis. See võttiski mul “pisarakraanid lahti”. Smile with tongue out
Üldkokkuvõttes oli hea jälle etendust vaatamas käia, sest ausaltöeldes ega ma ise ei leia ei viitsimust, ja mis seal salata, ka vahendeid, et teatrisse minna. Üks selfie`kene ka, mis tänaval kõndides tegin. Smile with tongue out

Facebook Comments
Mina sotsiaalmeedias