Ma pole end kunagi nii kindlana tundnud…

…kui selle aasta jõulukuul, sest sain aru, et ei peaks võõraste inimeste pahatahtlikke kommentaare ja arvamusi üldse südamesse võtma, veel vähem neile kuidagi reageerima. See, et teised mõnitavad või halvustavad, näitab, et mu peale ollakse kade. Ja kui juba kade ollakse, siis tähendab, et nad peavad mind endast paremaks või vähemalt paremas seisus elavaks.
Jah, mul ongi kõik hästi ja aina paremaks läheb, sest ma usaldan Jumala tõotusi. Just käisin võidetud küünla-kosmeetikakomplekti pakiautomaadist toomas(väga kiire teenindus) ja saan nüüd end särama lüüa, kuigi ripsmedušši ma vist annan tütrele, sest mina küll ei viitsi iga päev ripsmeid värvida. Selleks ma selle ripsmete-kulmude keemilise toonimisegi ette kavatsen võtta.
Aga kinkepakis oli siis:
Küünal,
Ripsmedušš.
Päevakreem,
Näopuhastusgeel,
Ilus küünlaga kaart.
Ilutooted on Avon`i sarjast.
Netis raha teenimine ka edeneb, sest varsti saan lasta sellel lehel teenitud summa välja maksta. Teised rahateenimislingid tiksutavad ka tasapisi mulle varandust juurde. No ja pensionile lisaks on see ju hea teenistus. Nüüd pole mul enam hirmu ka, et kui liiga palju kõrvalt raha saan, siis ei maksta toimetulekut. Toimetulekut ma enam nagunii ei saa ja toidupangast arvatakse ka uuest aastast alates maha. Viimase abi saangi vist 12.12.2016 ja Toidupanga poolt korraldavale jõulupeole ma vaevalt, et lähen. Kuigi pole veel otsustanud…
SEEGA ON MU ELU NAGU LILL!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felve.riisa%2Fposts%2F1252453651464117&width=500

Facebook Comments