HitClickFlow

Ma ei ole nüüd tükk aega kirjutanud sellest klikkimis-saidist, kuigi klikin igapäevaselt. Täna tegin esimese väljamakse ka, et näha, kas see sait on ikka toimiv. See on samal põhimõttel, nagu Neobux või ClixSense. Lisaks põhilinkide klikkimistele saab siin klikkida ka boobuskastikestel(neid on 50) ja nendega ma võitsingi täna kõigepealt 5$ ja siis veel 1$. Arvasin, et see on piisav summa väljamakse tegemiseks, et oleks näha, kas nad ka ausalt kannavad inimestele teenitud summad välja. Igatahes lootust on, et seda tehakse. Ja miks mitte siis kasutada ka seda rahateenimisvõimalust. 😉 Miinimum väljamakse summa on 4$ ja mina  tegin väljamakse oma Payeer kontole, millele olen lasknud ka plastkaardi teha, et sellega poes maksta, kui mul seal kontol selleks rahalisi võimalusi on. 😀

PS: Lisan täna, 19.02.2017 juurde, et makse laekus mu Payeer kontole, seega klikkimise sait on toimiv.

HitClickFlow.com

Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)
} });