Oma tervise eest…

…peab ka hoolitsema, ehk võitlus ekseemiga.
Mul nimelt on juba mitu aastat vasakul jalal sügelev laik, mis ajaga aina suuremaks läheb, sest ma ju ei suuda sügelevat kohta kratsimata jätta. Olen käinud perearsti juures ja saanud retsepti mingi ekseemivastase salvi jaoks, aga see salv on nii väikeses tuubis, et ega sellest kauaks ei ole jätkunud ja nüüd otsin uusi kreeme-geele, mis on ehk effektiivsemad. Vaatasin iHerb lehele. Sellelt lehelt leidsin küll mõned kreemid/geelid, mida tahaksin proovida.
Jason Natural niisutav kreem (LINK) ja Natralia psoriaasi ja ekseemi kreem on igatahes sellised, mida võiks proovida. Pean veel uurima, kuidas see tellimine sealt lehelt käib, sest ma ei ole kunagi varem iHerb lehelt tellinud. Aga tean inimesi, kes seda teinud on ja teevad veelgi, sest tooted on odavamad, kui Eestis.
VitamiiniABC-l(Herbil) on blogi ka, kus on põhjalikumalt kirjeldatud toodetest ja nende tellimisest.
Üldiselt soovitati mulle veel vedelat boori, mida kasutatakse erinevate tervisehädade puhul.
Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)
} });