Täna algas kevad!

Täna algas kevad!

Kuigi hommikul aknast õue vaadates ei olnud väljas just väga kevadine vaatepilt, sest maad kattis külmakiht, siis ikkagi olen äärmiselt rõõmus, et lõpuks on käes kevad. Märts ei ole muidugi selline kuu, kus tasub loota erilist kevadist tärkamist aga nüüd vähemalt on aeg nii kaugel, et peagi puhkeb loodus õide. Mul on sellest isegi natuke kahju, sest aja edenedes see õieilu kaob, kuna aeg läheneb taas sügise ja talve poole. 😀

Vist enamusele inimestest meeldib kõige rohkem suvi, kuna siis on enamasti soe ja saab päevitada jne…aga mulle meeldib kõige rohkem kevad, või kui täpsemalt öelda, siis kevade teine pool kuni suve keskpaik. Peale seda hakkavad lehed jälle sügise värve omandama. Tegelikult on ju kõik aastaajad omal kohal ja vajalikud, lihtsalt mina olen endale sisendanud, et sügis ja talv on masendust tekitavad. 😛

Ehh…ei tahtnud kevadet üldse nii kurbades toonides tervitada. Loodan, et eesootav kevad toob minu ellu rõõmsaid elamusi(sündmusi), sest muutused mu ellu sel kevadel nagunii tulevad. Sellest olen oma blogis vihjamisi kirjutanud ka…

Rõõmurikast kevadet kõigile! 🙂

Facebook Comments

kommentaari

  1. Great post. I used to be checking continuously this weblog and I am impressed!
    Very useful information specially the final phase 🙂 I care for such information much.
    I was seeking this certain info for a very long time. Thank you and best of luck.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.