Hakkasin…

…kasutama uut rakendust, mis paneb kirja inimese päevased sammud ja muud sellist. Ega ma väga aktiivselt seda S Health rakendust ei järgi, aga eile sai esimest korda ka jagatud. Nagu teada, siis mulle meeldib katsetada uusi asju, mis nutimaailm võimaldab ja see on siis üks nendest uutest. Vähemalt minu jaoks uutest. 😀 Toimib vist ainult nutitelefoni kaudu.

Üks mu fb sõbralistist veel küsis, et kes sporti teeb. 😀 Ütlesin, et “ei tea, mina igatahes mitte”. Ja ega ma ei teegi, aga võiks ju teha. Kuigi mul pole põhjust oma kaalu pärast muretseda. Olen alati stabiilselt 70-80 kg vahel kaalunud. Rasedusega oli kõige suurem kaal 87 millegiga. Aga see oli nii palju aastaid tagasi loomulikult. 😀

Aga ega sel nädalal polegi midagi uut plaanis. Peale selle muidugi, et kuni neljapäevani on jälle minu kord Emma lasteaiast ära tuua. Eile oli ta millegipärast pahuras tujus. Ja ma ei suutnud jätta temaga kurjustamast. Lugesin rangelt sõnad peale, et laps ei räägi vanaema(de)le vastu, vaid teeb seda, mis tal kästakse. Eks paistab, mis meeleolus ta mind täna tervitab… 😛

 

Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)
} });