Ühe blogija…

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felve.riisa%2Fposts%2F1379620608747420&width=500
…postitust lugedes meenus mulle, et olen ühe pakilise asja tegemise unarusse jätnud. Peaks selle ikka seni käsile võtma, kuni mul veel töövõimetuspensionäri staatus kehtib. Tegelikult tahtsin seda juba eelmisel aastal teha, aga mul ei olnud kusagilt korraga seda paar-kolmsada eurot välja käia. Pärast saan Haigekassa poolt küll mingi osa tagasi, aga kõigepealt tuleb ikka endal see summa välja käia. Seoses töövõimetuspensionäri staatusega tuleks mul arsti juures ka nägu näidata, sest polegi seal vast pool aastat või rohkemgi enam käinud.  Ma ei tunne mingit vajadust minna, aga neil on vist süsteemis vaja näidata, et klient(patsient) ikka käib arsti visiidil. Ütlesin tol, viimasel korral oma arstile, et ma ei vaja mingeid ravimeid, mis ta võiks mulle välja kirjutada. Minuga on kõik korras, kui mitte arvestada seda, et mu silmanägemine on kehv ja selg ei kannata pinges olekut. Aga too arst nende probleemidega ei tegele.

Pilt on pärit siit

Üldiselt tahtsin öelda, et peaksin laskma oma hambad ritta seada(proteesid), sest aastate vältel on neist suurem osa välja tõmmatud, kuna keeldusin hambaid lappimas käima(teate ju küll neid nõukaaegseid hambaravi-puurmasinaid) ja Eesti vabariigi ajal ei olnud mul hambaraviks enam raha. Või siis agressiivse elukaaslase poolt välja löödud. Õnneks selliseid hambaid on ainult üks, mis välja löödi. See on ka üks põhjustest, miks ma enam meessõbrast enda kõrval huvitatud pole. Nood kaks, kellest ma tõeliselt olin hoolinud, kasutasid seda lihtsalt ära, et kui peks ja suurem tüli läbi, siis leppisime jälle ära. Aga muidu püüti ikka minu isiksust mutta tallata, mitte ei lepitud sellega, kes ma olen…
******

Aga järgmisel nädalal tuleks tõesti psühhiaatri vastuvõtul käia ja rääkida ka seda, et kui asjad lähevad nii, nagu mul plaanis on, siis kolin vast Eesti teise otsa, siis kuidas ma seal oma töövõimetuspensioni pikendada saan, kui järgmise aasta suve keskpaigas see jälle kohustuslik on.
Facebook Comments