Midagi unimütsidele

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmimimi2016%2Fvideos%2F463732077292324%2F&show_text=0&width=400

Ma mõnikord ikka jagan fb-st leidunud videoid oma blogisse, sest siit on neid mul endal kergem leida, kui kusagilt neti(fb)avarustest.
Ja kuigi see video tundub mõnes mõttes vägivaldne, on see ikka naljakas. Minul endal pole ärkamisega kunagi probleeme olnud. Noorem olles läksin lihtsalt varem magama, aga ärkasin ikka vara. Praegu on mu unevajadus kahanenud umbes 6 tunni peale. Aga mis juurde on lisandunud, on lõunased suigatamised. Täna ei hakanud enam pikali heitma, sest aeg juba õhtus. Varsti lähen nagunii juba ööunne. Tänane päev oligi väsitavam, kui mu tavapäevad. Eks see kümne aasta tagune haigus annab tunda, mille eest ma esimest korda töövõimetuspensioni sain.

Facebook Comments

Published by Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)