Hakkasin hommikul…

…teist postitust kirjutama, aga las too ootab veel oma aega, sest pean oma peas läbi mõtlema, mida ja kuidas kirjutada, et see liigselt minu lähedasi ei riivaks. Kuigi olen seda meelt, et mis tehtud, seda ei saa nagunii olematuks teha ja pole mõtet ka varjata. Esialgul kirjutasin küll ainult oma lapsepõlvest, mis oli muide väga õnnelik. Mul oli täisväärtuslik pere…
Aga praegu tahtsin hoopis sellest kirjutada, et mõned inimesed rõõmustavad, või isegi parastavad, kui teisel läheb halvasti, või juhtub mõni äpardus. Mulle otse pole keegi öelnud, et “paras sulle”, aga just mõni päev tagasi rääkisin fb-s ühe ammuse Tallinna tuttavaga, kes ütles, et meie ühine tuttav oli talle mingi äparduse peale öelnud, et “paras sulle”. Imelik käitumine keskealise naisterahva poolt, kuid tean, et too, kes nii ütles, ei anna mõnikord oma tegude ja käitumise üle aru. Inimene ei olegi suureks kasvanud.
Selliste juhuste peale, kes teisele halba soovivad ütlen ma ainult samuti, nagu ütles Jeesus ristil olles, et “Isa anna neile andeks, sest nad ei tea, mida nad teevad”.

*****
Hommikul alustasin oma blogipostitust pealkirjaga “Räägime suud puhtaks”, kuid nagu öeldud, et ma pole veel läbi mõelnud, milliseid sündmusi ma selles kajastan, milliseid mitte, sest minu elukene on ikka väga mitmekesine ja kirju olnud. Aga nüüd on see minevik ja ma ei häbene seda, et suutsin sellest välja tulla. Teiste inimeste arvamus ja targutamine pole mulle kunagi korda läinud. Tean, et see, kes mind süüdistada tahab(kõrvaliste inimeste suu läbi) on hingevaenlane, kes tahab mind, või üldse inimesi, end väärtusetuna tundma panna. Aga mina tean, et Jeesus on minu patud oma verega lunastanud…
PS! “Räägime suud puhtaks” postitus jääb ära, sest olen ilma selle postitusetagi olulisi asju avaldanud ja eks edaspidigi pikin oma tekstidesse seiku oma elust.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felve.riisa%2Fposts%2F1398954440147370&width=500https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felveetsius%2Fposts%2F441233319585769&width=500

Facebook Comments

Published by Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)