Mina ja minu blogi(d)!

Mina ja minu blogi(d)!

Kes vähegi on mu blogisid külastanud(ma mõtlen just korduvaid külastusi), need märkavad kindlasti, et ma liiga tihti muudan blogi välimust. 😀 Aga ma ei olnud siiani leidnud sobivat teemat oma blogile. Nüüd leidsin sellele blogile küll sellise teema, millega ma ise esialgul rahule jäin, aga kes teab, millal mul mõte jälle uuendusi teha tuleb. Seega olge valmis muutusteks. 😀
Täna just lugesin ühe blogija postitust, et miks tema blogib. Avastasin temaga sarnaseid põhjuseid, miks mina blogin. Nimelt sellepärast, et ma pole eriti sotsiaalne inimene ja mulle meeldib omaette olla. Ja oma mõtteid kas siis blogisse talletada või niisama mõelda. Ega see üksiolemine mul alati ei õnnestu, sest tahes-tahtmata tuleb nina oma karukoopast välja pista. Kas siis poodi, kogudusse või tütre juurde minekuks. Õnneks on mul oma eraldatuses kasvõi üks kohustus. Ja see on lapselapsega koosolemine ja tema järgi vaatamine, kui emme-issi ise ei saa seda teha. Ja mina koduse vanaemana saan ju ometi aega niipalju oma eraldatusest näpistada, et oma ainukese lapselapsega koos olla.
*****
Aga muidu olen enamus aega internetis, sest käsitööd ma ei oska ja mis seal salata, ei viitsikski teha, tööl ma ei käi ja kodu eest pole ka vajadust sel määral hoolitseda, nagu enamus pereinimesi teevad. Tegelikult mul polegi oma kodu. Veel ei ole, sest praegu elan nagu viitsütikuga pommi otsas, kuna see on ühiskorter. Kunagi ei tea, millal see ühiskorter müügiks läheb. Seetõttu olengi viimastel aegadel aktiivselt teenimisvõimalusi otsinud, et saaksin endale oma kodu osta. Küll ma oma isikliku kodu eest hakkan rohkem hoolt kandma, kui praeguse eluaseme eest. 😉

Aga pealkiri viitas blogidele. Jah, sest mul on ju mitu blogi. Neist kõige aktiivsemalt kasutan seda blogi.

Facebook Comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.