Imeline on ärgata…

…peas(südames) helisemas kiituselaul!
Tegelikult ärkasin ma teise ülistuslaulu saatel, aga ma ei leia seda teksti üles. Postitan siia ülistuslaulu, mida me oma koguduses tihti oleme laulnud. 🙂

Iisraeli Jumal suur!

Kui Issand laseb kuulda
meid Tema aulist häält,
siis ööselgi heliseb laul.
Sa Issanda mäele nüüd tõuse,-
sääl kohtad Tema hiilgust ja au.

Ta on israeli Jumal suur,
jah, israeli Jumal suur!
Ta hääl kõlab veel
Tema võimsa sõna seest,
kes israeli Jumal suur.

Ju pimedate silmad
Ta avab nägema
ja kurdi kõrvad kuulevad taas;
ka jalutu kõnnib ja hüppab kui hirv,
ning tumma keelel ülistuseviis.


Kui Issand ilmutab oma 
ilu ääretut

siis haljendab ja õitseb ka kõrb.

“Saa rõõmsaks ja julgeks, 
ma armastan sind,”

Ta ütleb sull`, kes kartlik ja kurb.

Mul on tõesti vedanud, et ma leidsin tee Jumala juurde ja mul on kristlasest sõbrad. 🙂 Tõelised sõbrad, kes sinust hoolivad, tunnevad Su käekäigu vastu huvi ka siis, kui ise eemal viibivad. Eile just üks armas koguduseõde kirjutas mulle ja küsis, kuidas mul läheb. Ta ise on praegu olnud pikemat aega Eestist eemal. Tema on üks neist, kes julgustab mind ennast väärtustama…

Kahju, et mul tolle laulu sõnu käepärast ei ole, mille saatel ma hommikul ärkasin. Peas kumises mul ainult üks fraas, aga kui mul õnnestub see laul täiel määral endale üles kirjutada, siis postitan kindlasti need sõnad oma blogisse.


Facebook Comments