Osa rahvast…

…käis pardiralli toimumispaigas, osad läksid blogiauhindade jagamise galale, aga mina pusisin oma
blogiga. Ega see lihtne ei olnud, kuna tegelikult pidin enamus koodid ja asjad ise paika panema. Inimene, kellelt abi palusin näitas mulle lihtsalt need kohad ette, kuhu ma oma lingid pidin panema nende asemel, mis teemas algselt olid. Ütleme nii, et vist sain hakkama. Mõned üleliigsed vidinad, mida ma muuta ei viitsinud, kustutasin lihtsalt ära. Nüüd peaks igatahes kõik korras ja asendatud olema.

Hommikul käisin korraks väljas ka. Toidupoes ja tolles komisjonipoes, kus mul ikka veel mõned asjad müügil on. Eks näis, mis edasi saab, sest arvan, et kui nüüd rendiaja pikendus läbi saab, siis toon need asjad koju, kui need vahepeal müüdud pole. Ei tasu ära selline pikendus, millel tulemus puudub. Juba on juuni esimene trimester läbi. Suvi läheneb lausa lennates. Varsti juba jaanipäev ja siis hakkavad päevad tasapisi jälle lühemaks jääma. Aeg möödub nii kiiresti. Loodan nüüd selle suve jooksul oma eluasemeprobleemid lahendatud saada. Eks need saabki, aga küsimus on lihtsalt viisis. Arvan, et esialgul jääb mu unistus oma isiklik korter osta alles tulevikku. Aga seda mõtet ei ole ma jätnud, et kui leian sobiva korteri, mille hinnast mu jõud üle käib, siis kindlasti ostan endale oma elamise. Aga seni vaatan, mis ajutised võimalused mulle avanevad.

Tegelikult oli mul sel suvel plaanis üks minu jaoks pikem sõit ette võtta. Lubasin oma sugulasele, et lähen talle(neile) külla, aga ma veel ei tea, kas ja kuidas ma sinna jõuan, sest meie praeguse eluaseme ümber toimuvate probleemide tõttu ei oleks otstarbekas Võrust lahkuda. Ja teine koht, kuhu mind sõbranna kutsus, on ühed suvepäevad, mille toimumisaeg ei ole veel paika pandud. Sinna tahaksin küll minna, kuid veel ei ole selge, millal ja kus täpselt need toimuvad…
Facebook Comments

Published by Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)