Ma olen tõeliselt tüdinenud…

Ma olen tõeliselt tüdinenud…


…sellisest olukorrast, kus ainuüksi minust ei sõltu midagi. See olukord küll varsti möödub, aga praegu igatahes püsib “umbtee”. Ja-jah, ma räägin korterite müügist. Ühe korteriga saime asjad ühele poole, aga see teine korter on ikka veel ristiks kaelas, sest ühisomandit ei saa ilma kõigi osapoolte nõus-ja kohalolekuta müüagi. Kuigi meil on kindel plaan see müüa, ei ole me sobivat ostjat veel leidnud. Vaatamas on päris paljud käinud. Ja sellest olen ma ka tüdinenud, et käiakse ainult vaatamas. Ega mu kodu pole mingi läbikäiguhoov, sest kuni korter ikka veel müümata, on see ju minu(meie) koduks.
Ühe kuulutajaga, kes avaldas ise kv.ee lehel kuulutuse, et soovivad korterit osta, võtsin ma ise ühendust ja pakkusin meie korterit müügiks. Kirjavahetusest ja vestlusest selgus, et tegelikult ei ole ta viimastest korrustest huvitatud, kuid vaatama tahaks ikka tulla. Sai siis aeg kokku lepitud, et tuleb kindlal kellaajal, kindlal päeval. Aga jäi sel korral tulemata. Siis sain sõnumi, et tol päeval ei jõudnud, aga tuleks järgmise päeva hommikul kell 9, kui ma ka kohale saaksin tulla. Tollele ju ei olnud ma rääkinud, et praegu elame veel ise sees. Otsustasin, et ei hakka temaga asja ajama, sest kui ta juba oli oma esimeses kirjas kirjutanud, et ei ole viimastest korrustest huvitatud, siis kohapeale tulles veel näeb, et korterit vaja ikka väga-väga põhjalikult renoveerida. Siin pole ju mitukümment aastat remonti tehtud ja ega kellegi ei ole selleks huvigi, sest see on ju ühispärand. Oleks kellegi isiklik korter, siis oleks teine asi. Võiks ju remonti teha. Aga praeguses seisus on see seisukorras, milliseid “Kodutunne” saatetiim ilusaks on remontinud.
Üks noor naisterahvas helistas ka mu kuultutuse peale ja käis vaatamas. Ma ei kujuta ette, mis seisukorras, renoveerimist vajavat korterit ta eest lootis leida, aga kui meie korterit nägi, siis ütles, et see on ikka väga halvas seisus.
Aga nagu mu poeg ütles, et loeb ju asukoht. Ja see on meil hea. Ostjale võib-olla ei meeldigi eelnevalt tehtud remont ja ta tahab selle oma maitse järgi teha, seega on eelnevalt nn. “hädaabiremont” mõttetu. Uuel omanikul vähem mahakiskumist, kui korteris on enamjaolt ainult paljad seinad.
Kuulutus on mul veel üleval siin. Ja kuna see on ikka veel minu kodu, siis ma ei ole pannud korteri sisemusest ühtegi pilti. Too hind, mis kuulutuse juures on, pole kivist. Seega on huvilisel võimalik teha oma pakkumine. Loomulikult ikka mõistlik ja arvestatav summa. 😉

Facebook Comments

kommentaari

  1. Loogiline, et inimesed tahavad vaatama tulla kui korterist netis rohkem pilte ei ole 🙂 Ega siis põrsast kotis ei osteta ju. Ja ka korteris saab olla ehitus väga mäda, mitte ei piisa ainult paljastest seintest. Torud ja elektrijuhtmed, see kõik maksab ju 🙂

    1. Author

      Aga ongi ju kõik torud ja juhtmed ka vahetamata. Mul on kuulutuses kirjas, et korter vajab põhjalikku kapitaalremonti, sest ei ole aastakümneid remonditud. Kõik, kes on tahtnud vaatama tulla, on ka saanud käia. Ainult selle viimase huvilise jätsin kutsumata, sest olin ise see, kes talle oma korterit tema kuulutuse peale pakkus ja kuna ta ütles, et pole viimastest korrustest huvitatud, siis niisama uudishimulikke ma ka ei taha.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.