Eks näis…


…mis edasi saab, sest see plaan ei läinud korda, millele me lootsime. Noh, pole hullu! Ju siis on meie jaoks midagi muud, veel paremat, varuks. 😉 Täna on muide reede, seega jälle Eurojckpoti päev. Mängin nüüd regulaarselt kõiki(v.a Keno) arvloteriisid ja olen pisivõite ka saanud. Kolmapäeval tuli Bingo nurkade võit ja eelmisel reedel sain Eurojackpoti 2+1 numbritega tabamuse. Tahan ju jätkuvalt endale korteri osta, kuid kogutud selle jaoks pole mul veel eriti midagi. Ja pealegi maksab selline korter ikka natuke rohkem, kui ma suudaksin oma pensionist koguda. Eriti, kui mu pension kulub mitmele inimesele esmavajalike(söök)asjade ostmiseks. Sellepärast olengi rahul, et varsti ei ole ma enam kohustatud kedagi toitma. Mulle endale piisaks oma pensionist ideaalselt. Või nagu ma siin ühele korterikaaslasele ütlesin, et jääks veel ülegi, kui arvestada sellega, mis summa mu pension on ja milline summa oli inimesele toimetulekurahaks määratud.

Pean nüüd ajutiselt katkestama odavamalt välismaistest netikaubamajadest ostmise, sest praegu pole mul selleks ei aega, ega ka üleliigset raha, ning viimased “hilbud” seisavad ikka veel seal komisjonipoes  ja röövivad kohamaksu näol mu raha. Praegu pean keskenduma tulevikule, ehk uude kohta kolimisele. Ainult ei kujuta veel ette, kus see koht olema saab, 😛 Mõtlesin, et võtan seniks selle sots.pinna vastu, kuni midagi muud silmapiirile pole sattunud. Aga edaspidi on mul kindel plaan endale oma korter osta. Ja siis juba lõpplikult ainult enda päralt. Selleks oleks mul vaja ainult umbes 3000€, et Ida-Virumaale korteri osta saaks. Viimati, kui vaatasin kinnisvaraportraale, siis olid need korterid küll juba kas ära ostetud, või lihtsalt “maha võetud”, mida ma siin kevadel “nillisin”, aga midagi oleks ikka vast müügil. Mulle pole üldse tähtis piirkond, kuhu ma kolin, vaid see, et korter oleks keskküttega, asuks vähemalt 2. korrusel. No ja loomulikult korralik pesemisvõimalus ka. Seega on mul omad tingimused ka, millist korterit ma tahan. 😀

Eks paistab… 🙂

Facebook Comments

Published by Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)