Asuu

Vaja läheb:
500g sealiha
3 sibulat
3 porgandit
500g kartuleid
0,5L puljongit
70g tomatipastat
5-6 hapukurki
Sool, pipar, natuke jahu.

Prae õlis paksupõhjalise poti (mina teen haudepotis) põhjas liha (kasutan selleks sisefileed), porgandiseibid, sibul. Maitsesta soola ja pipraga. Seejärel lisa puljong ja kartulid. Lase haududa, kuni kartul on pehme. Seejärel lisa tomatipasta ja hapukurgid (mina kasutan Salvesti Talukurki, seni kõige mahedam kurk, mida toitudes kasutada mu arust).
Hauta veel 10 min ja valmis ta ongi! Vastavalt maitsele võib lisada veel soola ja natuke eelnevalt külma veega segatud jahu, et kaste pakseneks.

Pilt ja tekst on võetud siit.

Facebook Comments
Mina sotsiaalmeedias

Author: Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)