Meie koguduse 106. aastapäev

Täna oli meie koguduses pidupäev koos külalisjutlustajaga(meie pastori vanem poeg) ja kohvi/suupistelauaga. Tegelikult on meil aasta jooksul mitmeid selliseid ühistähistamisi olnud. Kohvi/suupistelaud kaetakse siis kas kogudusele tehtud annetuste rahadest, või on koguduseliikmed ise kaasa toonud küpsetisi, mis nad hoole ja armastusega on valmistanud. Kuna mina ei ole kokkamises kuigi terav pliiats, siis ei ole mina midagi omatehtut kunagi kaasa viinud. Võimalusel olen ostnud poest, aga täna läksin hoopis tühjalt, sest mul on praegu majanduslik kriis. Sain vähemalt sealgi kõhu täis süüa. Mul on ikka nii armas kogudus. 🙂  Aga ma tean, et see madalseis minu elus saab ükskord mööda…

Igatahes mul on hea meel, et ma täna kogudusse jõudsin, sest mõnel pühapäeval ei ole ma sinna jõudnud, kuna ei ole öösel korralikult magada saanud(Ikka need ühiskorteri “võlud”).

Facebook Comments
Mina sotsiaalmeedias