Kuna ma ei ole ikka veel…

…maha matnud soovi saada oma, isiklik korter, siis jälgin pidevalt kinnisvaraportaale. Täna juhtus mu vaatevälja see korter. Renoveeritud ja puha. Ja ainult 2500€. Praegu ma küll ei saaks seda endale osta, sest mul ei ole nii palju raha koos, aga muidu ju täitsa vingelt renoveeritud. On küll üks asi, mille pärast ma selliseid kortereid ei ole vaadanud ja see on sellepärast, et see on samasugune Hrustsovka, nagu meie praegune eluase, aga üksikule inimesele kõlbaks see küll. Pealegi on selles korteris korralikult renoveeritud pesuruum, mis on minu jaoks kõige olulisem. Ja noh, Kohtla-Järvel oleks ma võõras nägu, seega mu vana mentaliteeti ei teaks keegi. Leiaksin seal töödki. 😉

Aga esialgul pean veel raha koguma. Oma korteri ostan ma nagunii. Kas just see enam saadaval on, aga kui piisav rahasumma koos, siis saab juba edasi vaadata.

 

Facebook Comments

Published by Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)