Hei-hei, mis nüüd juhtus???

Miks on minust teise inimese blogi kommentaarides kirjutatud? Läksin uuesti Raili blogisse, et lugeda tänane postitus algusest lõpuni ja märkasin, et üks õel ja kade kommenteerija on seal mind juba halvustanud sellepärast, et ma Raili postitust fb-s kommenteerisin.

Ei, ärge arvake, et ma kommenteerin mujal sellepärast, et minu blogis ei taha keegi kommenteerida. Ma lihtsalt ei jaga enam oma blogi linke avalikes kohtades. Jagan ainult oma Google kontol, Twitteris, Pinterestis ja oma Fb blogilehel. Isegi oma fb kontol ma ei jaga. Ma ei tunne vajadust, sest hakka siis veel inimestele seletama, et miks ja millal. Ja minu blogide kommentaarium on eelmodereerimisel, sest siia(wordpressi) on sattunud väga palju selliseid kommentaare, mis ei puutu üldse teemassegi ja millele ma ei oska reageerida, sest mu võõrkeel pole nii hea, et vabalt vastata.

Ah, et ma luban tööle minna ja siis jälle ei lähe. Loomulikult lähen, kui sobiva töökoha leian. See tähendab, et kui ma olen 80% töövõimetuspensionär, siis on mu töövõime ainult 20% ja selliseid tunniajalisi päevatöid pole just lihtne saada.  Lisaks on mul veel keskmine puue. Ma mõtlen ametlikke päevatöid, sest kui juba tööle minna, siis ametlikult. Pealegi ei sobi mulle kõik tööd, sest ma olin ju koomas ja sellest on tekkinud terviserike, mis tähendab seda, et mulle vaja erireziimiga töökohta. Aga selle üle ma praegu pead ei vaeva, sest aasta aega(natuke vähem) kestab mul veel senine töövõimetuspension ja see on piisavalt suur, et ära elada. Isegi ostelda. Loomulikult juhul, kui ma seda saaksin ainult enda tarbeks kasutada. Praegu olen pidanud seda jagama. Aga varsti see olukord õnneks lõppeb. Minule sobib praegune elukorraldus, kodus töötamine, äärmiselt hästi ja kui teie kadedad olete, siis on see teie mure, mitte minu.

PS! Negatiivne reklaam on ka reklaam, seega kui te mind Raili blogis taga klatšite, siis uudishimulikud tulevad minu blogi uurima, et vaadata, mida ma kirjutan ja mulle aina tiksub passiivset raha… 😉

Ja veel! Ma olen kristlane, aga see ei tähenda, et ma õelatele vastu ei hakka.

See eelnev tekst, mis puudutas negatiivset kuulsust ja passivse raha teenimist oli mõeldud halvustavatele nuhkijatele, sest ega nad ju ei taha, et ma nende külastuste arvelt raha teeniksin, seega kindlasti hoiduvad mu blogisse klikkimast.  😀 Sõbralikud ja heatahtlikud külastajad/kommenteerijad on alati oodatud. Teil kindlasti ei oleks kade meel ka, kui ma Teie külastuste pealt rahakukrut suurendan. Mul ju vaja ometi korteri ostu jaoks vajaminev raha kokku saada… 🙂

 

Facebook Comments
Mina sotsiaalmeedias

Author: Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)