Täna, mõni tund…

…tagasi helistas mulle lõpuks kohtutäitur ja uuris asja. Rääkisime väga pikalt. Seletasin täpselt, mis olukorras see korter on ja soovitasin lõpuks korter oksjonile panna. Uuris ka maja seisukorra kohta. Ütlesin, et majas on kõik korras, renoveeritud trepikojad ja uus katus jne…

Ainult meie korteris ei ole vist peale maja ehitamist(1966)üldse remonti tehtud. Vähemalt meie ei ole oma 21, siin elatud aasta jooksul siin remonti teinud ja peale selle, kui saime teada, et see korter on ühispärand, ei olnudki kellegil enam huvi seda remontida. Pealegi on mu lapsed  peaaegu kõik täiskasvanud ja tahavad omaette elada, nii nagu minagi. Nii, et loodetavasti hakkab asi liikuma. Mis elektri väljalülitamisse puutub, siis sellest rääkisin ka kohtutäiturile ja tema soovitas elektrilevisse helistada ja vb. väljalülitamise avaldus tühistada. Aga ma ei ole kindel, kas ma tahan seda teha, sest tarbitud elektri eest tuleb ju ka arve minule.

Seoses Raili tänase(küllaltki pika) blogipostitusega ja selle jagamisega fb-s, tuli mulle meelde, et sain ka sel aastal sünnipäevakingiks päevase kruiisi kahele, kuid ma ei viitsi seda teekonda ette võtta. Ja kahjuks ei saa seda kinkekaarti edasi ka anda, sest see on personaalne pakkumine mulle ja mina pean kindlasti üks reisijatest olema. Muidu mu noorem tütar oli huvitatud küll, et me võiksime minna, aga lõpuks mõtles, et ei viitsi jah. Elaksin ma Tallinnas, siis käiksin kindlasti tihti Soome vahet. Tegin veel Tallinki kliendikaardi ka, sest ega nad mu kotis süüa ei küsi.  😀 Kes teab, äkki saabki minust kunagi veel Tallinna elanik, sest on see ju ikkagi mu sünnilinn ja mul oli 1998-dal aastal väga kahju sealt ära tulla.  Võru tundus nii külakolgas, aga nüüd olen juba mitmeid aastaid siin harjunud. Vahepealseid aastaid ma ei arvesta, sest siis oli mul suhteliselt suva, kus ma oma pooliku kõrist alla kallasin…

Peaksin nüüd rahva kokku ajama ja neile ka rääkima, mis kohtutäitur mulle rääkis. Loodan, et asi edeneb kiiresti, sest see maja asub heas piirkonnas ja tegelikult on huvilisi olnud. Lihtsalt meie, omanikud ei jõudnud pakutud hinna suhtes kokkuleppele. Seetõttu ongi parem, kui kõrvaline isik meie korteri müügiga tegeleb. 🙂

Ah-jaa…vaatamata sapiste kommenteerijate märkusele, kommenteerisin ma täna jälle Raili postitust. Küll mitte blogis, vaid tema jagamist fb blogipostituste lehel.  Blogisse ma oma nina ei topi. Karta on, et see valaks jälle õli tulle.  Ja LOOMULIKULT kommenteerisin ka Malluka postitust, sest sellisest pakkumisest pidi kinni haarama. Olen ju minagi päris aktiivne tellija. Viimasel ajal küll vähem, sest kogun korteri ostuks, aga too konto võib ju olemas olla.

ELU ON ILUS! 😉

Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)
} });