Tass kanget kohvi kõrvale ja tegutsema…

…ehk pean ju viimased elektri olemasolu päevad enda heaoluks ära kasutama. 😉

Kuna klienditeenindaja elektrilevist ütles mulle tookord, et kui nad elektrilepingu koheselt lõpetaks, siis pean selle eest maksma üle 40€, siis ei lasknud ma loomulikult elektrit kohe kinni panna, vaid pigem kasutan selle 40€ eest elektrit, sest summa tuleks ju nagunii maksta. 😛 Ja kuna elekter on hea ja vajalik asi, kasvõi interneti kasutamiseks, siis ma seda ka sel varajasel hommikutunnil teen. Kell on vaevalt 6 hommikul ja kuna ma nagunii pidin nii vara ärkama, siis mõtlesingi, et joon varajase kohvilaari ja vaatan, mis internetimaailmas toimub. 😀

Esimese asjana “hüppas” mul lahti fb ja sealt nägin oma ammuse sõbranna postitust, mis ta oli eile kirjutanud. Ja järjekordselt oli see sellest, kui tobe ikka on meie praegune president ja kui hävituslik on tolle käitumine eesti rahva suhtes. Teate, ma isegi enam ei kommenteeri ta postitusi, sest minu mõttemaailm on natuke teistsugune ja ma lihtsalt ei viitsi tühja tuult taga ajada. Pealegi on mu oma elus praegu küllalt probleeme ja mul ei ole ei aega ega tahtmist kogu Eesti elu elada. Aga mis internetis, või kasvõi teise inimese blogis kommenteerimisse puutub, siis selleks ju kommenteeritaksegi, et avaldada oma arvamust. Ja-jah, see on vastus Raili blogi kommenteerijatele, kes nüüd on minu kraesse karanud, sest ma avaldasin seal oma arvamust, mis puudutab metsa ja aiasaaduste korjamist ja hoiustamist. Ma ei tea, kuidas Railil, aga mul pole küll vaja veel metsas käia, sest hoidiseid pole mul kusagil säilitada ja ostan toidukraami tavaliselt kohe tarbimiseks. Ja kuna ma olen söögi suhtes äärmiselt vähenõudlik, siis ostangi ainult juhul, kui tunnen, et täna ma tahan just seda süüa, “kui ma seda ei saa, siis suren”, nagu need emotsiooniostud tavaliselt on. 😉 😀 Söök on minu jaoks ainult eluspüsimisvahend, ehk “söön selleks, et elada, mitte ei ela selleks, et süüa”.

Ma ei saa aru, mis värk inimestel on oma nina teiste asjadesse toppida, ehk eeldada seda, et teised peaks ka nii elama ja käituma, nagu nemad seda teevad. Aga ma ei taha, mulle piisab minu elustandardist täielikult. Saan edukalt hakkama ilma tööl (nende mõttes tööl) käimata, sest töötada saab ka kodunt lahkumata, internetis. Seda ma teengi, ainult mõneks ajaks jääb see vist katki, sest elekter ju kaob. Aga eks ma siis toimetan edasi, kui jälle elektri saan. 🙂 Mul on kõik eluks vaja minev olemas, peale oma korteri, kuid ma saan selle ka. Loodetust natuke hiljem, aga eks ma siis seni lepin sots. korteriga.

Need paar annetust(aitäh teile) ja mu kogutud raha ei ole praegu veel piisav, et saaksin korteri osta, sest minu “kaela peal” on(oli) töötu korterikaaslane ka. Sel kuul olen talle küll kategooriliselt “EI” öelnud. Saagu ise hakkama. Maksku kõigepealt vana võlg ära.

No vot siis, milline tige postitus tuli…

Facebook Comments
Mina sotsiaalmeedias

2 Replies to “Tass kanget kohvi kõrvale ja tegutsema…”

  1. Hеya i am for the primary time here. I came аcrоss this boarԀ and I
    in finding It truly useful & it һelped me out much. I am h᧐ping to
    givе one thing again and helρ othеrs sᥙϲh as you aided me.

    1. I’m glad when you spoke to my blog posts. I do not understand what you mean by that. Too many unconfirmed reviews come from foreigners. I’ve spotted some parts for spamming. 😀

Comments are closed.