Muljeid kontserdilkäigust

Muljeid kontserdilkäigust

Esiteks alustan oma postitust sõnaga “Appi”. 😀

Ma ei olnud sellise rahvamassiga arvestanud ja seetõttu ei osanud arvata, et istekohti ei jätku. Seisin kogu selle aja, 2 tundi lava ees, sest kui ma juba kontserdile läksin, siis ikka vaatama ka, mite ainult kuulama ja ekraanilt nägema. Seda oleksin ma saanud kodunt lahkumatagi teha. Kui ikka kontserdile minna, siis elamust saama. 😀 Seega olingi imestunud ja pettunud, et rahvast nii palju oli. 😀

Ma ei leidnud sealt isegi tütre elukaaslase ema üles, kes sai ka pileti emadepäevaks. Kahjuks oli mul ta telefoninumber telefonist kaduma läinud ja kuigi ma saatsin tütrele sõnumi, et mis S. telefoninumber on, sain vastuse alles peale kaheksat, sest tütar oli eile õhtul tööl ja ei saanud mulle varem vastata. Seega sättisingi ma end lava lähedusse, sest kusagil mujal istekohti ei olnud ja ega ma kusagil kaugel istuda, ega seista ei oleks tahtnudki. Tahtsin esinejaid ikka lähedalt vaadata.

Omaarust tegin pilte ka, kuid mu telefoni pildistamiskvaltiteet annab soovida ja prožektorid rikkusid oma sähvimisega veelgi piltide kvaliteeti. Filmisin muidugi ka, aga videod on jällegi pikali asendis. Pereliige ütles, et nende “liigutamiseks” on eraldi programm olemas, kuid esialgul ma ei tea, mis programm see on.

Mis esinejatesse puutub, siis üldkokkuvõttes mulle meeldis. Ainuke, millist laulu ma ei kannata, on Inese solgitud “Torm”.  Tundub, et ma olen vist üks vähestest ja oma tutvusringkonnas ainuke, kellele Inese esitatud variant ei meeldi. Mulle meeldivad särtsakad lood, mitte selline “ulgumine”. 😀 Lõppkokkuvõttes on mul hea meel, et sain kontserdil käia, sest nii palju häid lauljaid korraga oma kodulinnas näha oli igatahes väärt kogemus. 🙂  Kuna kõik pildid on “udukogud”, siis ma ei hakka neid siia panema. Kahju, et mõistlikke pilte ei saanud, aga eks ma siis olen teine kord targem. 🙂

Pilti Võru kontserdipublikust näete siit. Ma ei hakanud seda oma blogisse salvestama. Rahvast oli Võru kohta ikka tõesti palju.

Eilse päeva kõnnitud normi panen ka siia. 😀

Facebook Comments

Published by Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)