Ma läksin nüüd oma…

…abipalumisega veel natuke kaugemale, sest tegin ka konto Paypal annetuste jaokspaypal.me/elveetsius, sest kui juba alanduda ja abi paluda, siis kasutada mitmeid võimalusi. Paypal oli mul juba ammu olemas, aga ma lihtsalt ei olnud sellega eriti palju mässanud. Mul ei ole ju selliseid tehinguid, mis Paypal konto olemasolu vajaksid. Aga praegu avastasin just selle mooduse, mille ma nüüd ka oma blogisse tõin. Nii, et kes tunneb, et tahab mind oma kodu ostmisel toetada, klikkige pildile ja seal juba avaneb edasine juhend. Toiming eeldab muidugi abistajal ka Paypal konto olemasolu.

Facebook Comments

Published by Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)