Hommikul ärgates…

…avastasin rõõmuga, et VEEL ei olegi elektrit välja lülitatud. Pikk päev on alles ees. Ei ole üldse välistatud, et mingil hetkel keset päeva, või siis ka õhtul lülitatakse elekter välja. Ärgates tegin kohe viimase kohvi ära, mis kodus leidus ja ei ole ju enam mõtet poest kohvi juurde ka osta, kui seda valmistada nagunii ei saa. Tegelikult mulle ainult ühest tassist kohvist hommikul ei piisa, aga mis sa hädaga teed. 😀

Selle elektriühendusega nüüd ei teagi, kas oli see 24.08 kuupäev, mil leping pidi lõpetatama. Ma millegipärast arvan, et kohtutäitur on selle mittekatkestamise taga. Aga teisalt jälle, mis see temasse puutuks. Igatahes kohtutäitur EI OLE meie korterit veel oksjonile pannud. No täitsa veider, et mis ta viivitab!? Talve hakul on uuel omanikul ju palju raskem seda korterit renoveerida. Eriti, kui tahetakse vanad radiaatorid ka välja vahetada. Ei tea, kas peaksin maja haldajalt uurima, et mis värk selle seisakuga on, või helistada otse kohtutäiturile ja torkida teda tagant. Tahaks ju ise ka enne talve tulekut juba uues kohas elada. Sedakorda siis ikkagi sots.pinnal, sest normaalseid kortereid mulle sobiva hinnaga ma nüüd ei ole kinnisvara müügikuulutustes näinud ja mingit renoveerimist vajavat korterit ei saa ma endale lubada, kuna see jääkski sellisesse seisu. Kes teda ikka renoveeriks? Mul ei ole ju ehitusmehest meest, või lähedasi, kes seda teeks ja pealegi on korteri renoveerimine üpriski kallis lõbu. Mina eelistan osta sellise korteri, milles saaks elada ka ilma renoveerimata. Olgu see natuke väsinud välimusega ja vanamoodne, peaasi, et oma.

Täna oleksin võinud minna Tartusse, niisama huvireisile(tütar läheb lapsega arsti juurde), aga vaadates aknast õue, otsustasin, et ma ikka ei viitsi minna. Kuigi Tartus käisin viimati eelmisel aastal ja siis ka ainult läbisõidul Tallinnasse, kui läksime Soome kruiisile. Tegelikult ma  ise pakkusin tütrele, et võtaks mind ka kaasa, aga eile õhtul ütlesin talle, et ma ikka ei hakka tulema. Eriti, kui mu noorem tütar läheb ka kaasa ja nad lähevad shoppama(nooremale kooliasju ostma). Ma vihkan poodides pikalt ringi vahtimist. See on minu jaoks nii väsitav. Ja autos ootamine tüütaks ka ära. Seega ma parem ei lähe kaasa.

Täna on ikka tõeliselt vihmane ja sügisene ilm. Tõesõna, mul toas istudeski jalad külmetavad. Aga mis siin ikka. Uudistan veel netis ringi, kuni saan… 😉

Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)
} });