Ikka veel korterist!

Täna hommikul käisin loomulikult sotsiaalosakonnas uurimas, kas eile oli komisjonis ka minu korteritaotlus. Oli küll ja otsustati mulle too ahiküttega korter eraldada, aga nüüd pean veel ootama valitsuse istungi ära, kus kinnitatakse see otsus. Milline bürokraatia!!! 🙁 Ütlesin sellele linnavarade haldajale, et mul on tõesti kiire, sest meie korteri ostja võib iga hetk välja ilmuda ja nõuda, et me koheselt tema korteri vabastaksime. Aga mul pole kuhugi minna…

Ja kohtutäitur pole ka veel mingeid rahaülekandeid teinud. Isegi ühendust ei ole meiega võtnud. 🙁

Aga nüüd lõpetan oma kirjutise, sest olen Pensionäride päevakeskuses ja üks “mammi”(mitte halva pärast) tahab ka arvutisse saada. Eks ma mõni teine kord kirjutan jälle. Loodan, et siis juba häid uudiseid oma sotsiaalkorterist. 😉

 

Facebook Comments