Ahiküttega korteri võlud ja valud, ehk…

…täna toodi mulle puud, mille eile tellisin. Ainult, et täna me neid küll kuuri ei jõudnud laduda. Pealegi sain puude tarnijalt petta, kuna tellisin kuivi küttepuid, kuid tema tõi toored. Proovisin esimest korda ka pliiti ja ahju kütta. Puude süütamine võttis palju aega ja närve, kuid kui tuba juba soojaks hakkas minema, siis oli küll päris hubane tunne. Vedasin tuppa hulga sületäisi puid tahenema ja ülejäänud puud katsime lihtsalt kinni, sest tõesti ei jõudnud täna rohkem laadida. Esmaspäeval ehk tuleb mu vanem tütar ka appi laadima. Täna ladusime koos vanema pojaga. Mis minusse puutub, siis mul ei ole üldse füüsilist jõudu. Juba selle väikese koguse ladumisega hakkas selg valutama. Mõtlesin isegi seda, et kaupleks mõne inimese haltuurat tegema, aga ei teadnud kedagi ega kusagilt otsida. Loodetavasti saab järgmise nädala jooksul ära kolida. Siiani ei ole kohtutäitur veel rahaülekandeid teinud, seega ei saa ma veel kusagile kolida. Niigi ostsin juba puid(5 ruumi-175€) ja kaks kodumasinat. Juba nende peale läks peaaegu 500€.  Äkki saan veel boileri ka lasta panna ja kindlasti vaja korralik elektripliit ka osta, sest ega iga kord saa pliiti kütta, kui sööki tahan valmistada.

Üldkokkuvõttes mulle isegi meeldib see korter, kuigi tapeet on narmendav ja põrandad vajaks uuendamist, aga see pole minu jaoks primaarne. Primaarne on see, kui saan pesu pesta ja süüa teha. Selleks ma need pesumasinad ja muud kodumasinad ostsingi. 😀

Praegu olen tütre juures, sest tahtsin päevase, tegelikult isegi nädalase higi maha pesta, et homme puhtana kogudusse minna.  Meie koguduses hakkas jälle Piiblikool pihta ja sel aastal tahan mina ka selle läbi teha. Igatsen juba oma asju. Praegu on ju kõik pappkarpidesse pakitud ja ootavad kolimist. Muide, see uus korter pole mu endisest elukohast kuigi kaugel. Mõned karbid oleme isegi käe otsas ära viinud.

Aga muust ei oskagi praegu kirjutada… 😀


Facebook Comments
Mina sotsiaalmeedias

2 Replies to “Ahiküttega korteri võlud ja valud, ehk…”

  1. wondеrful issues altogether, you just ɡaіned a new reader.
    What may you гecommend in regaгds to your submit that
    you just madе a few days іn the past? Any ρositive?

    1. I’m fine with me! Thank you! There is no money to buy my apartment, but I still live on the surface that was given to me.

Comments are closed.