Esimene öö uues kodus!

Täna ööbisin siis esimest korda uues kodus. 🙂 Eile tegelesime kolimise-ja puude ladumisega. Nüüd pean veel karbid-kotid lahti pakkima ja end korralikult sisse seadma. Kuigi kõigepealt tuleb vast vaadata, kust saaks odavalt või tasuta mööblit, sest vanast korterist võtsin kaasa ainult voodi, ühe armetu riiuli ja laua. Need kaks viimast küll ajutiseks, sest need on nii nigelad, et kõlbaks ainult ahju kütmiseks. Mis kütmisse puutub, siis ahi ja pliit ei pea kuigi kaua sooja. Võib-olla on see tingitud sellest, et korterit pole keegi ammu kütnud. Tahan veel pliidi osta ja elektriboileri. Külmik ja pesumasin on mul juba olemas. Kuid kahtlane on see, et kas elektrijuhtmestik peab sellisele survele vastu. Mu koguduse-vend, kes vaatas elektrikilpi, ütles, et päris nõrgad kaitsmed. Ainult 10 amprit, kuid oleks vaja vähemalt 16amprit. Mina sellest elektrivärgist eriti ei taipa, aga ju siis vaja sellest rääkida linnavalitsuses, et nad korrigeeriks korteri elektrijuhtmed võimsamaks. Ausaltöeldes ei teagi, kust otsast alustada, sest mööblit ju pole, kuid neid karpe-kotte on keset tuba ikka mitukümmend ja ei tea, kus miski asub. Aga peangi nüüd koju tagasi minema, sest korterit vaja kütta ja mul jäi kass ka üksi. Niigi ta eile, kui ta sinna tõin, oli uuest kohast häiritud. Isegi näugus haledalt… 😀 Olen nii õnnelik, et üks asigi lahenes. Nüüd vaja hakata kokkuhoidlikumalt elama, sest tahan ju siiski kunagi oma korteri osta… 🙂

Facebook Comments

Published by Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)