Ma ei ole…

…nüüd mõnda aega blogi(de)sse uusi postitusi teinud. Naudin lihtsalt üksiolemist ja interneti olemasolu. Korter on juba päeval soojaks köetud(hommikuks on nagunii jälle jahe) ja enamjaolt olen nüüd endise elurütmi tagasi saanud. Tean, et nii mõnigi minu blogi jälgija, või juhuslik lugeja, ütleks selle kohta, et miks ma tahan endist elu tagasi. Uues kohas peaks uutmoodi hakkama käituma ja elama. Aga selle kohta ütlen mina, et liiga järsk elumuutus sai mulle kunagi hukatuseks. Jutt käib praegu sellest, kui olin sunnitud oma sünnilinnast Tallinnast ära Võrru kolima. Siis ma need pahed endale kõik külge saingi, sest ei teadnud, mida ma võõras linnas tegema peaksin hakkama. Praegu pole asi hoopiski nii hull, sest kolisin lihtsalt paar tänavavahet eemale. 😀 Aga kaasavõetud kraam on enamjaolt ikka veel lahti pakkimata, sest mul ei ole seda lihtsalt kusagile paigutada. Sooja toidu tegemise võimalus on õnneks olemas ja seda ma päeval tegin ka. Poes olen harjunud vaatama soodushindadega, või “parim enne” tooteid, sest söök on minu jaoks selline väljaminek, mille peale ei raatsi ma eriti palju kulutada. Nüüd, üksi elades ei kulu ka. Külmkapis seisab juba paar päeva 2 pakki sulatatud juustu, mida ma ei ole veel maitsnudki. Arvan, et söögi pärast ei pea ma terve järgmine nädal poes käima. Täna käisin ja ostsin piisavalt kraami, et nädal aega hakkama saada. Noh, maksis ka nats üle 10€, aga olen seda meelt, et mida harvemini ma poes käin, seda vähem ahvatlusi mind kimbutab. Täna ma nagunii ei suutnud ühele jäätisele vastu panna. Pärast ostutšekki vaadates olin küll natuke nördinud, sest jäätis ise juba maksis üle 1€. 🙁 Saaks nüüd järgmise nädala jooksul pesumasina ka ära ühendada, siis võiks enam-vähem rahul olla. Puid tõin esimesel päeval nii palju tuppa sisse, et jätkub veel mitmeks kütmise korraks. Arvan, et rohkem ma korraga nii palju korterisse puid sisse ei too, sest muidu elan nagu puukuuris. 😀

Meile pandi Maximasse iseteeninduskassad üles ja nüüd olengi kogu aeg neid kasutanud. Minu arust väga mugav ja lihtne. Saab kogu protsessi ise ära teha, alustades Aitäh-kaardi registreerimisest ostul ja saab kasutada nii sularahaga, kui kaardiga maksmist. See tähendab, et kui ma tahan maksta osaliselt sularahas ja ülejäänud pangakaardiga, panen kõigepealt sularaha ja siis kaardi. Ja Aitäh-kaardi boonused saab ka lasta maha võtta. Ainus asi, milleks on teenindaja vaja kutsuda, on see, kui ostan allahinnatud tooteid. Aga teenindaja on sealsamas lähedal ja mingit probleemi ei ole vähemalt minul küll tekkinud.

Ma olen imelik inimene. Uuendused tehnika vallas mulle meeldivad, kuid oma isiklikku elu eelistan elada sisseharjunud meetodi järgi. Mulle kohe kuidagi ei istu kolimised ja sarnased suured muutused. Õnneks kulges minu kolimise protsess kiiresti ja minu jaoks ilma lisapingutusteta. Kolijateks olid ju mu oma koguduse kristlased. Õnneks on minu ümber selliseid inimesi. Olen neile südamest tänulik, et mulle kolimisel oma abikäe ulatasid.


Facebook Comments
Mina sotsiaalmeedias