Päevasõna!„On´s sul võimalik saata välke, et need läheksid ja ütleksid sulle: „Vaata, siin me oleme”?” (Iiob 38,35)

Piibel nägi ette kaasaaegsete telekommunikatsioonivahendite tekkimise. Kas pole imeline? „On´s sul võimalik saata välke, et need läheksid ja ütleksid sulle: „Vaata, siin me oleme”?” (Ii 38,35) Tuhat viissada aastat enne Kristuse sündi ütles Jumal Iiobi raamatus, et on võimalik saata kõnelevaid välke. Kas teadsid, et kogu elektromagnetiline radiatsioon, alates raadiolainetest kuni röntgenikiirteni levib valguskiirusel? Alles 3300 aastat hiljem, 1864. a. pakkus Briti teadlane James Clerk Maxwell välja, et elektrilained ja valguskiired on sama fenomeni kaks erinevat poolt. Samuel Morse, kes leiutas esimese telegraafi, oli kristlane. Mõned aastad enne oma surma ütles ta: „Mida lähemale jõuan oma palverännaku lõpule, seda selgem on Piibli jumaliku allika tõestus. Jumala suur ja hiilgav rohi langenud inimese vastu on tänuväärt ning tulevikku valgustab lootus ja rõõm.” Jumal vastab kahtlejate küsimustele Piibliga.

Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)
} });