Päeva mõtteid!

Täna oli jälle Piiblikooli päev. Kuna Piiblikoolis toimunud jutlusi üle ei kanta(või õigemini kantakse üle ainult neile, kes on end selleaastase Piiblikooli kirja pannud, kuid millegipärast ei saa kohal olla), siis ei hakka ma neil teemadel pikemalt peatuma. Ütlen vaid niipalju, et juttu oli enesehaletsusest ja koos sellega teiste inimestega manipuleerimisest. Mul muide tuleb enda tutvusringkonnaski ette, et on selliseid juhuseid olnud. Aga see selleks…minu asi ei ole kedagi hukka mõista. Vähemalt minuga ei ole saadud manipuleerida.
Piiblikool kestab mai kuuni välja ja toimub 1x kuus laupäeviti.
Selle lühikese teksti kirjutasingi ainult sellepärast, et tahtsin postitada Raadio7 päevasõnumi. 😉
Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)
} });