Kui kell kolm öösel uni ära läheb…


Eile õhtul sai lihtsalt liiga vara magama mindud(kell 9) ja seetõttu ärkasingi kusagil kolme paiku. Tegelikult oleksin võib-olla edasigi maganud, kuid kuna  pidin ärkama 😀 siis mõtlesin, et ei hakka enam üritama uuesti uinuda, vaid teen hoopis kohvi ja vaatan, mis netis toimub. Nii ma siis olengi need paar-kolm tundi arvuti taga istunud.  Naaber läks ka just natuke aega tagasi tööle. Kohtusime koridoris, kui ma wc-d külastasin. 😛 Tegelikult pole ma harjunud naabritega suhtlema, sest endine elupaik oli mul korrusmajas ja ega seal naljalt naabritega ei suhelnud. Tere ikka ütlesime, kui trepil kokku saime. Mõned trepikoja inimesed olid sellised, kes isegi tere ei öelnud ja oma lastele ei olnud ka teretamist õpetanud.

Olen nüüd juba paar päeva üksi saanud elada, sest kaasüürilised on välja kolinud. Jumal tänatud, et nad endale üürikorteri leidsid.  Tegelikult üks neist polegi siin elanud, ainult asjad olid siin. Käisin mõlema uut eluaset juba vaatamas ka ja eriti meeldis mulle see 1-toaline korter, mille mu vanem poeg endale üürida sai. Ma mõtlen seda, et üksikule inimesele on see täitsa vinge(mulle). Köök on piisavalt suur, esik on avar ja pesuruum on ka suur. Ma muidugi eelistaksin natuke suuremat korterit(2-toalist), aga nagu öeldud, et esialgul ei ole mul võimalik mingit korterit osta. Eks edaspidi paistab… Ma olen oma praeguse koduga ka rahul. Siin on hea, vaikne. Nüüd juba saan kütmisega ka hakkama ja kui korter on soojaks köetud, siis on nii hea, hubane tunne.

Ainult asjade lahtipakkimisega ja paigutamisega tuleb veel tegeleda, sest nagu öeldud, siis mööblit mul eriti pole, kuhu asju panna. Päeval võtan kirjutuslaua ette, sest see seisab ikka veel juppidena, nagu ma selle ostsin. Tuleb vaadata, kas leian vajalikud kruvikeerajad üles.

Nii me siis kahekesi kassiga elame. Vähemalt üksi ma pole, sest mul on oma armas kassikene seltsiks. Ja üldse on mul praegu kõik olemas, mida ma vajan. Alati võiks ju rohkem olla, kuid mul on katus pea kohal, söök laual ja rahu majas… 🙂

Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)

1 Comment

  1. Wһen ѕome one sеarches for һis vital thing, ѕo he/she desires to be avaіlable that in detail, thus that thing iѕ maintaіned over here.

Comments are closed.

} });