Üht-teist üllatavat!

Eile leidsin netiavarustest lehe, kus saab teha põneva kalendri-advendikalendri. Koostasin selle oma tütretütre jaoks ja akende taha peitsin multifilmid, mis ma Youtubes`t kokku korjasin.

Täna ma kogudusse ka ei lähe, sest olen külma saanud(ilmad ju on sellised “nutused”). Mul on köha ja nina tundub, et hakkab “voolama”. Nüüd ei teagi, mis saab, sest esmaspäeval pidin minema massazi ja pediküüri. Need protseduurid sain kingitusena. Tegelikult alguses olin natuke ebameeldivalt üllatunud, sest ma ei ole ju kunagi varem massaazis, ega pediküüri juures käinud ja ei tea, kuidas seal käituda. Olen lihtne naine, kes oma keha eriti ei hellita. Kes mind pikkade pükste all ikka näeb? Tean naisi, kes peavad enese eest hoolitsemist hea enesetunde ja eneseväärikuse verstapostiks. Sama on ka pesuga. Aga mina olen inimene, kes sellistest pisiasjadest ei hooli ja pean neid pigem mõttetuks raha raiskamiseks. Milleks mulle kümneid ja kümneid pesukomplekte, kui ma neid nagunii ära ei kannaks? 😀

Aga nagu öeldud, siis selle massazi sain koguduseõelt kingituseks, sest ta ütles, et tema tuttav massöör oli öelnud, et teeks emale, või vanaemale, kellel ise sellisteks asjadeks võimalus puudub, tasuta massazi. No ja minu koguduseõele meenusin kohe mina, kes ma ju olen vähekindlustatud ja mingi massaziseansi jaoks küll raha ei raatsiks kulutada. Sama ka pediküüri, või muu sellise ihuhoolduse peale. Isegi viimane maniküür jäi mul eelmisse aastasse, kui mu tütar mulle koduste vahenditega geelküüned pani. Mulle need geelküüned ei meeldinud. Nii harjumatu oli mingit mitmekordset kihti sõrmeotstes kanda. Nüüd on mul jälle lühikesed küüned ja lõikan(just lõikan) need kohe lühikeseks, kui liigselt kasvnud on.

Üldse on inimesed nii erinevate eelistustega. Mis mõnele tundub iseenesestmõistetav ja vajalik, see on teisele mõttetu. Ma ei hakka siin konkreetselt kellegi peale viitama, aga viimastel nädalatel  erinevate blogijate postitusi lugedes pidin muigama. Ei hakanud nende blogis või lehel oma arvamust avaldama, kuid  mina toimiks teisiti. 😀

PS! Advendikalender avaneb alles 1.detsembril ja sisaldab multifilme, mis ma tütretütre jaoks kokku kogusin.. 😉

Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)
} });