“Musta reede” ostumaania

“Musta reede” ostumaania

Ei saanud mina ka sellistest pakkkumistest üle vaadata, ehk tegin mõned pisikesed ostud. 😀 Kuigi Naisteleht jagas vajalikku artiklit, mida need suured sooduspakkumised tegelikult endast kujutavad…

Need on selle aasta viimased ostud. Ma vähemalt loodan seda. 😉 😛

Aga mina ostsin tõesti ainult nipet-näpet köögi jaoks ja paar soodsat tarbeasja ka.  Minu lemmikpoeks on viimasel ajal kujunenud see ostukeskus. Siin on nüüd nii, et kui vajutad sinist nuppu ja keegi teine ostab 48h jooksul sama toote, siis saad tavahinnast veel soodsamalt.  Aga mis nendesse “musta reede” sooduspakkumistesse puutub, siis tõesti pole vaja nende ostudega liiale minna. Mina püüan end küll talitseda. Niigi olen küllalt garderoobi täiendanud.  Ma arvan, et selleks aastaks on ostlemisel lõpp. Enamik tooteid pole veel kohalegi saabunud. Arvata võib, et seisavad kusagil kinni, sest mida rohkem ostjaid, seda aeglasemalt kauba liikumine toimub. Ma oleksin rõõmus, kui need enne jõulegi kohale jõuaks, sest jõulukingitusteks mõeldud tooteid on mul ka tellitud.

Mõistlikku ostlemist! 😉

Facebook Comments

kommentaari

 1. What’s ᥙp, yeah this post is rеally nicе and I have learneɗ lot of things from it about blogging.

  thаnks.

  1. Author

   I really do not know what you mean, but I’m glad you found something interesting on my blog. 😉

 2. kas sa tead, et kõik sinu poolt siia blogisse pandavad lingid viivad mingile X-saidile yamechanic…, mis üritab hakata selle lingi avamisel arvutisse mingit kahtlast tarkvara alla laadima. korraliku viirusetõrjega tahvelarvutitega aga pole võimalik avada mitteühtegi sinu postitust – kohe hakkab kisama.
  soovitan sul kindlasti kontrollida oma arvutit nii viiruste kui ka pahavarade suhtes!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.