Internetikaubamajadest ostlemine…

Internetikaubamajadest ostlemine…

…võib ka sõltuvuse tekitada. Tunnistan, et mul see sõltuvus väikestviisi on. Näete, sellised on ostud, mis ma veel netipoest kokku korjasin. 😛

Muide, tean isegi ühte meesterahvast, kes internetipoodidest sõltuvuses on. 😛 Kunagi näitasin talle mõne internetipoe aadressi ja nüüd ta muudkui uurib neid ja imestab, et kuidas seal kõik nii odav on. Ükspäev sattusin fb. müügigrupis sõnelusse, sest üks tegelane müüs seal asju(tellimisega), mille summa tahtis muidugi ette saada ja summa oli kahekordne. Nägin ju küll, kust ta need fb.-sse üles pandud pildid oli võtnud. Kui inimesed küsisid reaalseid pilte tootest, siis neid tal anda ei olnud.

Igatahes, et seda jututeemat seal lõpetada, kirjutasin, et tehku mis tahab, kuid mulle ei mahu lihtsalt pähe, kuidas nii inimesi nöörida tohib. Mina tellin oma ostud ise ja saan need hoopis soodsamalt kätte. Kui tahetakse tellitud toodete pealt kasu teenida, siis peaks need asjad ikka kõigepealt ise välja ostma ja siis kasuga edasi müüma. Mina ju ka suvel proovisin nii teha, aga ma ei müünud neid fb. müügigruppide kaudu, vaid viisin Võru ühte komisjonipoodi ja maksin müügileti eest teenustasu ka. Igatahes osa nendest asjadest, mis ma sinna müügile viisin, on mul siiamaani kodus alles. Eks ma kevade poole püüan need uuesti müüki panna, sest talvel neid vaevalt, et ostetakse. Aga viimased ostud olen ma kõik enda tarbeks tellinud, sest ei taha enam tekitada olukorda, kus kaup seisma jääb.

 

Facebook Comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.