Sain jalaga joonistaja/kirjutaja…

Tiia näituse avamispäeval Võru raamatukogus


…käest tema töödest koostatud kalendri, mida on kokku vist ainult 20 tk. ja mida osta ei saa, sest neid tehti Tiia jaoks, kes jaotab neid sõpradele. Kuna mul selleks aastaks kalendrit veel ostetud ei olnud, siis küsisin detsembris Tiia Järvpõld käest, et tahaksin ühte kalendrit temalt osta, kuid ta ütles, et need ei ole müügiks, vaid sõpradele jagamiseks, ning küsis minult postiaadressi kuhu kalender saata. Seega olen mina ka üks neist vähestest, kellel selline haruldane kalender on. 😉 Aitäh Tiiale! Suvel, 3.juulil käis Tiia Võrus oma näitust üles panemas. Näitus oli Võrumaa Keskraamatukogus. Siis kohtusin Tiiaga esmakordselt. Kirjutasin sellest ka oma blogis. Raskete puuetega inimesed elavad sama-või peaaegu sama täisväärtuslikku elu, nagu terved inimesedki. Mõnikord ja mõnes asjas on nad tublimadki, sest peavad pingutama nende asjadega hakkamasaamisel, mis tervetele inimestele on nii lihtsad ja iseenesestmõistetavad. Vähemalt ühiskondliku aktiivsuse poole pealt on Tiia küll hulga tublim, kui mina…

Tunnuspilt on tehtud suvel, kui Tiia Võrus näitust avamas käis.

Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)
} });