Kas tõeline armastus on ikka olemas?

Kas tõeline armastus on ikka olemas?

Ühte tõestust võite lugeda siit.
See postitus on mul juba 2 aastat tagasi tehtud, aga ühe blogija postitust kommenteerides meenus mulle, et kunagi ammu kirjutasin selle-armastuse-teema kohta oma arvamuse.
*****
Ma hakkasin siin ühel momendil mõtlema, et mis asi on ikkagi armastus. Sellest tundest räägitakse suuri sõnu, tehakse kauneid viise jne…aga kas keegi on sellele mõelnud, et paljud suhted-abielud, kus inimesed väidavad, et armastavad, on tegelikult pigem “omandivorm”, mis pole sugugi tõeline, isetu armastus. Sest inimene väidab, et armastab teist,  ja tahab, et too teine ka teda armastaks. Ning loomulikult ei taha ta leppida sellega, kui tema “armastatu” näiteks teisele mehele või naisele “silma viskab”. Sellisel juhul ei ole see ju tõeline, isetu armastus, kui sa pole koos armastatuga õnnelik tema tegemistes, soovides. See artikkel, mille pildi ja lingi ma siia panin, on üks ehe näide, sest see mees oli ka pettunud ja tahtis sellest naisest isegi lahku minna, kuna too oli teisest mehest rase, kuid kuna see mees oma naist ikka armastas, siis sai ta endas selgusele ja andestas naisele selle eksimuse, ning nüüd kasvatavad nad koos tütart, kelle see naine sünnitas.
******

 

 See eelnev jutt oli toodud lihtsalt näitena, milline on tõeline armastus. Pahatihti aetakse armastus ja omanditunne segamini, või õigemini pannakse ühte patta.
 Kõige sellega ei taha ma öelda, et nii ongi õige, et üks muudkui eksib ja mängib enda ja kaaslase tunnetega ja teine andku kõik andeks, kuna armastab ju. Kui teineteist armastatakse, siis ei tule ka selliseid eksimusi nii tihti.
Tõeline armastus on siiski olemas!
Facebook Comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.