kommentaari

 1. Ma siiralt ei kujuta ette, et inimene ei käi kusagil, ei oma sõpru, ei tööta, ei tee midagi ning vegeteerib niisama oma elu lihtsalt maha? Kusjuures inimene ei ole veel muldvana, et peaks kõigele käega lööma. Miks sa seda teed, Elve? Miks sa ei taha näiteks oma elujärge parandada, minnes tööle? Kas tervis ei luba?

  Teemasse: mina ei eelda küll, et keegi mulle välja peaks tegema. Ma ei ole erivajadusega, et ei saaks endaga ise hakkama. Arvestan ka, et vbl tuleb mul kogu arve maskta, ja no mis siis? See, mis sellislel juhul suhtest edasi saab, on juba iseette küsimus.
  Aga jah, mina ei eelda küll midagi. See pole isegi mitte “vanamoodsus”, vaid väga lühinägelik ja egoistlik.

  1. Author

   Mismõttes ei tee midagi ja ei oma sõpru? Olen oma blogis ammu kirjutanud, et minu vanuses ei ole lihtne uusi sõpru leida. Sõprus kujuneb ühiste mälestuste või vähemalt huvide kaudu. Ja ka seda olen blogis kirjutanud, et peale koomas olekut ei luba mu tervis jah rasket füüsilist tööd teha. Ma ei eeldagi, et keegi mulle välja teeks. Mul on ju võimalus kutsest keelduda. 😉

 2. Ütle siis ausalt, kas maksaksid ise mõlema eest arve, kui sa hüpoteetiliselt minu kuhugile sööma kutsuksid?

  1. Author

   Aga loomulikult maksaksin. Point ongi selles, et ma ei kutsu kedagi kuhugi. Kutsuja peaks arvestama sellega, et kutsutaval äkki ei olegi raha. Nii, et enne peab mõtlema, kas oled valmis teise eest ka maksma. 😉

  2. Aga kui kutsuksid mind hüpoteetiliselt oletades Tallinnasse Noa Restorani kohtingule, kas siis maksaksid kogu arve ise?

  3. Author

   Ma ei ela Tallinnas ja ei tea, mis koht see Noa Restoran ongi. Ma pole restoranis aastakümneid käinud ja kui ma kedagi kuhugi kutsuksin, siis on see mingi sööklatüüpi söögikoht. 😀 Ma tean küll, et tahad mind provotseerida, sest teoreetiliselt/praktiliselt ju seda kutset ei tule kunagi. 😀

  4. Ega minagi ei tea, kus see Noa restoran asub, kuna pole ka ise Tallinna elanik, otsisin netist suvalise resto näiteks 😀 , samuti ei käi isegi restotamas, kuna rikkust niipalju antud pole 🙁 😀 .
   Ning ei, ma ei taha sind provotseerida ega sinuga tüli norida, vaid lihtsalt tahan teada (ehk ka väidelda?), kuidas sa reaalselt käituksid antud situatsioonis.
   Kuid olgem ausad – ma olen üsna veendunud, et tean su vastust.
   Ja kui see peaks olema õige, siis esimeses ja teises lõigus olevad laused, kus ühes väidad, et loogiline oleks, et tavakohtumises maksaks arve kutsuja, ja teises, et mees peaks maksma arve, lähevad ju vastuollu. Ka kohting on tavasituatsioon

  5. Author

   Kusjuures mul on kusagil postituse lõpupool kirjutatud ka, et ma ei kutsu kunagi kedagi kuhugi, sest mul ei ole lõbustusteks eelarvet. Ja ma uurisin ka netist mis koht see Noa restoran on. Mulle see küll restorani muljet ei jätnud. 😀
   Ei, mina ei ole endale vastu rääkinud, sest mina EI kutsuks kedagi kuhugi. Nagu seal fb postituse all kirjutasin, et ise endale võin ma ju ükskõik millal välja teha. Ega tavaliselt ma seda ei tee, sest mul ei ole nii palju eelarvet, et kusagil väljas söömas käia. 😀
   PS! Kui juhtub, et ma meelt muudan, siis annan sulle teada. Läheme vaatame üle selle “Noa” restorani 😉

Comments are closed.