kommentaari

 1. Ma ei saa aru – kas see on ainus võimalik korter? Miks sa sellise valisid?

  1. Author

   Minu jaoks küll, sest kuna olen töövõimetuspensionär ja tööl ei käi, siis linn andis just sellise korteri, kuna neil muud peale Nöörimaa Tugikodu(kodutute varjupaik) ja selle korteri pakkuda ei olnud. Mul ei ole nii palju raha, et oleksin saanud midagi muud vaadata. Siin on üür vähemalt odav. Koos kõigi maksudega umbes 70€. Viimasel ajal olen hakanud töökohti vaatama, aga Võrus lihtsalt pole midagi sellist, millega ma hakkama saaksin. Füüsilist tööd ma teha ei jõua…

 2. Öeldakse, et inimene säilib külmas paremini 😀
  Ok, tegelt suht nõme, kui nii külm ja samas paljudel see probleem, et korralik soojustus puudub, seega võidki 24/7 kütma jääda. Aga loodame, et varsti soojem ja siis ei pea enam niipalju kütma 🙂

  1. Author

   Ja ma paningi kindad kätte, sest tõesti külm on. Ma väga loodan, et varsti läheb soojemaks, kuigi vähemalt märtsi esimese poole kohta näitab ilmajaam ikka veel krõbedaid külmakraade. Ps! Avastasin, et mu lauakell näitab Fahrenheit`i temperatuuri ja teisendades selle Celsiuseks, sain praegu toas 18,67C
   http://www.cs.tlu.ee/~rinde/javascript/mata/temperatuur.html

Comments are closed.