Taas üks facebooki jagamismängude võit!

Ma ei ole nüüd peaaegu aasta otsa midagi võitnud ja teatavasti kaovad facebookist varsti need jagamismängud ära ka. Mõnikord olen ikka laikinud ja jaganud, kuid enam võitnud ei ole. Täna sain siis teate, et olen “Pagariliisu” facebooki mängu võitja. 🙂 Loosi korraldajatega on juba kokku ka lepitud, et saadavad võidu mulle sobivasse pakiautomaati. Aitäh neile selle eest ja aitäh muidugi ka võitjaks kuulutamise eest. Pajalappi(pajakinnast) mul majas ei olnudki. Nüüd saab olema. Senini kasutasin ikka mingit köögirätikut, kui oli midagi tulist vaja tõsta. Aga enamasti on mu kööginõud kuumaks mitteminevast materjalist. Võidu üle on loomulikult hea meel , aga ega ma neid jagamismänge ja muid selliseid teste enam eriti ei viitsigi teha. Mõtlen hoopis seda, kuidas sissetulekuid saaks suurendada. Eks neid võimalusi on mitmeid, aga pean läbi mõtlema nende plussid ja miinused… 😉

Päris asjalik postitus see “Rahajuttudes”, aga päris nullist vist ikka ei saa alustada, sest 0 on summa, millele ei saagi juurde tulla, kui ise juurde ei liida. 😉 Minu prioriteedid on praegu mujale suunatud, seega investoriks ma veel ei hakka. Kasvatan kõigepealt kogumiskontot…

Facebook Comments

Comments

 1. reentrant says:

  Hey theгe! Ӏ’ve been following your site for a long
  time now аnd finally got the courage to go ahеad and give you a shout out from
  Lubbock Texas! Just wanted to say keep up the fantastiⅽ work!

  1. Elveetsius says:

   Thank You! 🙂

 2. Smithd130 says:

  I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before. efkggkdefbbedaeg

  1. Elveetsius says:

   Now you are exaggerating! : D

 3. Johnb338 says:

  Hey very nice web site!! Man.. Beautiful.. Wonderful.. I’ll bookmark your web site and take the feeds alsoKI am satisfied to seek out a lot of helpful information here in the publish, we want work out extra techniques in this regard, thank you for sharing badgeebgdddk

  1. Elveetsius says:

   Thank you for the good wishes! I’m glad to be useful.

Comments are closed.