Kevadest, krüptorahast ja unistustest…

Tänane kevadpäev ei ole küll nii päikesepaisteline, kui oli eile, aga siiski on KEVAD ja see teeb meele rõõmsaks. Minu koduakendest päike sisse ei pääse, sest elan esimesel korrusel ja ei taha, et uudishimulikud möödujad mu akendest sisse piiluvad. Sellepärast ongi mul paksemad kardinad ees. Mingil ajal tahan need küll sobivamate vastu välja vahetada, aga kuni mu elamises on ikka veel paras kaos, siis ei taha, et möödujad mu kodus asetsevat segadust uudistada saavad. 😛 Vanas puumajas asuvad aknad ju madalal.

Aga kevad teeb tõesti meele rõõmsaks. Eile, kui sauna läksin, siis kohe tundsin, kuidas kevadpäike soojendab. Ma ei tea, kuidas see mul õnnestub, aga sel aastal tahan ma kevadest rohkem rõõmu tunda. Mis tähendab seda, et rohkem looduses viibida ja kogu loodu tärkamisest osa saada. Praegu muidugi miski veel ei tärka, sest siin-seal on linnaski veel lund, metsadest-niitudest rääkimata. Aga ega ma ei tea ka, sest pole ju vaatamas käinud. Istun siin nelja seina vahel ja nokitsen arvutis oma krüptorahadega. See, et nende väärtus praegu kõigub, või on mitu korda väiksemaks muutunud, ei takista mul neid juurde hankimast. Reaalset raha ei ole ma oma krüptorahade alla pannudki, vaid olen lasknud sellel ise juurde tekkida.

Kõigepealt tegin endale siia walleti(rahakoti) ja siis tegin siia Dogecoini kaevanduse. Sellest esialgul piisab, et dogecoinid lihtsalt jooksma hakkaksid, aga kui tahad, et need kiiremini koguneks, siis tuleb ise dogesid sisse kanda. Kellel ei ole kanda, või ei taha kanda, pole ka probleemi.
DogeMiner - Mine and Earn free Dogecoin
Reaalse palgaga teenistust mul ei ole(tööl ma ei käi) ja miks siis mitte krüptorahadega rikkaks saada. 😉 Nendega peab oskama olla kannatlik, et mitte paanikahoos(levib ju igasuguseid kuuldusi) oma krüptoraha odavalt ära müüa. Sellest olen ma praegu suutnud hoiduda, sest mul tiksub veel üks krüptovaluuta, mida mul on üle 11 000 000-ni, aga kui see Euro`desse ringi arvestada, siis on selle väärtus praegu 1/10 sellest, mis mõni kuu tagasi oli ja tol korral ütles mu lähedane, et ei tasu veel müüa. Ma ei oleks tol ajal ka nii palju saanud, et endale kasvõi Ida-Virumaale korter osta. Praegu on see suisa võimatu.

No-votsiis! Niipalju ma oskasingi kevadest kirjutada. Öeldakse, et inimene mõtleb sellest, millest ta kõige rohkem puudust tunneb. Ja mina tunnen puudust oma korterist, ning selleks vajaminevast rahast. Korterist mõtlen ma nii palju, et näen seda isegi unes. Näen mingeid segasevõitu unenägusid korteritest(lukskorteritest). 😀 See lukskorter tähendab minu jaoks seda, et on kohe elamiskõlbulik, on keskküttega ja  pesemisvõimalusega(vannitoaga).  Ma ei ole praegu isegi kinnisvaraportaalides enam kortereid vaadanud, sest mul ei ole ju raha, et korter osta. Kui äkki suveks kerkib selle krüptoraha hind piisavalt kõrgeks, siis müün kohe ära ja ostan oma elamise. Järgmist talve küll enam siinsamas korteris mööda saata ei tahaks…

Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)

2 kommentaari

  1. ära unusta, et kõigelt, mida sa krüptomaailmas teenid, soovib meie maksuamet 20% endale!

    1. Ma tean seda. Aga esialgul ei ole ma veel midagi saanud. Kuni ma ei ole ostu-müügi tehinguid teinud, seni ei ole maksuametil midagi nõuda. 😉

Comments are closed.

} });