Piiblikooli lõpetamine!

Täna oli meil siis selletalvise Piiblikooli viimane tund ja lõpetamine. Tunnistan ausalt, et olin üllatunud, et mina ka “lõputunnistuse” sain. Ma ei olnud ju regulaarselt kohal käinud, ning seetõttu eeldasin, et ma ei saa tunnistust. Aga  kooli läbiviijad pidasid mind lõputunnistuse vääriliseks. 🙂

Täna olid meil jälle külalisesinejateks/õpetajateks kristlastest  sõbrad Lätist. Need väikesed videoklipid ongi Andrei abikaasa tehtud. Kvaliteet vist ei ole eriti hea, sest ta hoidis ühes käes 6 kuust last ja teise käega filmis oma telefoniga . Ja minu tunnistusest tehtud pilt tuli mu telefoniga ka udune, aga teistsugust mul ei ole. 🙂

2. juunil on meil plaan Läti sõprade üritusele minna. Olen seal juba kaks aastat järjest käinud. Mulle väga meeldis ja tahan sel aastal ka kindlasti üritusest osa võtta. Tegu on vabaõhu Jumalateenistusega ja piknikuga. Olen nii õnnelik, et mul on võimalus koos oma kristlasest sõpradega olla…


Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)
} });