Neid mõtteteri lihtsalt peab salvestama


Mulle meeldivad need kaks tarkusesõna, sest kahetsemine ei anna midagi ja kui jääd vanadesse ebameeldivatesse asjadesse kinni, ehk neid põdema, siis ei oskagi sa headest kasvõi pisiasjadest rõõmu tunda. Mina enam seda viga ei tee, et vaatan tagasi. Oli, mis oli, aga vot nüüd on kõik teisiti ja hästi, ning aina paremaks läheb… 😉

Mis nüüd minu blogisse või üldse blogimisse puutub, siis kuna ma ei ole aktiivselt tegutsev inimene, ehk mul puuduvad üldsusele huvipakkuvad hobid, või töö, siis ma ei teagi, millest ma edaspidi kirjutama hakkan. Oma pere, tervist ja sissetulekuid puudutavaid postitusi ma ei tee, sest see on konfidentsiaalne info ja seda ei pea ma avalikustama, kui ma seda ei soovi. Ja ma ei soovi!

Aga oma blogi(sid) ma sulgeda ei kavatse. Ehk teen veel juurdegi, kui tahan… 😛

Facebook Comments