Eesti blogiauhinnad 2018-minu tähelepanekud!

Mul õnnestus see otseülekanne nüüd ka ära näha ja postitasin video oma blogisse. Võib-olla on inimesi, kes ei ole seda veel näinud, kuid tahaks näha. 😀

Mis ma ise selle korralduse ja õhtujuhi kohta tahan öelda, siis minu tähelepanek koha valiku suhtes oli hämmastama panev, sest mulle tundus see koht sobimatu. Ma mõtlesin, et EBA blogiauhindade jagamine on midagi glamuurset. 😀

Pealegi oli saal hämar ja prozektorid valgustasid ainult lava, ehk Anu Saagimit ja “Kolme põrsakest”. Tunnistan, et ma ootasin kannatamatult, millal nad oma katsetega lõpetavad, sest keemia, kui selline ei ole mind kunagi köitnud.  Ma oleksin ju võinud videot edasi kerida, aga asi hakkas huvitama ja nii ma vaatasin kogu ülekande algusest lõpuni ära. Vahepeal jooksis mu arvuti muidugi kokku, sest mul on brauseris liiga palju lehti korraga lahti ja minu arvuti on liiga nõrk, et veel pikki ülekandeid ja filme ka lisaks vaadata.

Tulles nüüd õhtujuhi, Anu Saagimi juurde tagasi, siis mulle ta üldjuhul meeldib, kuid mulle ei meeldi inimesed, kes teades oma head väljanägemist, nina püsti ajavad ja teisi piinlikku olukorda püüavad panna. Nagu ta kultuuriblogide võitjale ütles, et too on vanem, kuna blogijad on ju noored. Ma küll ei tea, kui noor Manjana on, aga mulle meeldis, et ta vastas Saagimile, et tema kõrval diivanil istub veel vanem. Anu saagim ei osanud selle peale midagi vastata. 😀 Ma ei ole varem lastejutud blogi lugenud, sest mõtlesin, et see on mingi lastele mõeldud blogi, kuid nüüd näen, et blogi on hoopis mitmekülgsete teemadega.

Ega ma neist võitjatest kedagi teisi ei teadnudki, kui Janet ja Mallukat, kuigi Mallukas ei osalenud. Aga näete, noppis 2 võitu.  Vaatamata kritiseerijatele loetakse ta blogi aktiivselt, sest kuidas muidu teatakse kõiki ta tegemisi. Vaadake kasvõi “Perekooli” kägude kommentaare.

Mis Jane “kidakeelsusesse” puutub, siis ma saan temast täitsa aru, kui õhtujuht nöökavalt kõige isiklikumaid fakte püüab välja urgitseda. Aga mulle isiklikult tundus Jane hoopis teistsugune, kui oma tehtud laivides. Isegi hääletoon oli teistsugune. Võib-olla oli see tähelepanu keskpunkti sattumisest? Mulle muide ka ei meeldi  tähelepanu keskpunktis olla. Ma ei oska öelda, kuidas mina oleks reageerinud, kui oleksin pidanud Anu Saagimi  kõrval istuma ja taolistele küsimustele vastama. 😀

Kuigi saali ei näinud, siis mulle tundus küll, et rahvast oli päris palju kohale tulnud ja ma arvan, et kuna mina nomineeritud ei olnud, siis ei oleks sellest midagi, kui ma oleksin teksapükstes/retuusides kohale läinud, nagu Mallukas ühele auhindamisele. 😀

Lõppkokkuvõtteks tahan öelda, et tuleb vist rohkem oma silmaringi laiendada ja mõnda teist blogi ka aktiivsemalt  lugema hakata.

PS! Mina ei ole vist kõige õigem inimene EBA2018 ürituse arvustajaks, aga ma tegin seda siiski… 😉

Facebook Comments
Mina sotsiaalmeedias

Author: Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)