Minu imeline jaaniõhtu…

…ehk päev, nagu iga teinegi!

Jah, ma veetsin eilse päeva ja õhtu koduseinte vahel ja ei ole sellepärast üldse kurb. Pigem olen õnnelik, et sain omaette, segamatult õhtut veeta, ning keegi häirima ei tulnud.  Minu jaanilaupäev möödus uhkes üksinduses ja vaikuses, ainsateks seltsilisteks kass ja arvuti. Mulle meeeldib vaikus ja seetõttu olin ülirahul, kui isegi naabrite juurest mingit erilist kära(ma mõtlen siin muusikat) ei kostnud. Kusagilt lähedusest  oli küll muusikahelisit kosta, aga mitte nii valjusti, et see mind häirinud oleks. Nii ma siis uinusin natuke aega peale südaööd, et täna puhanuna kogudusse minna…

Facebook Comments
Mina sotsiaalmeedias

Author: Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)