Saagu sulle Sinu tahtmine, ehk…

…inimesed loovad ise oma elukvaliteedi! 😉

Ma tegelikult mõtlesin, kas avaldan selle fb-st leitud mõttetera, aga teen seda siiski, sest see ongi väga õigesti öeldud.

Paljud inimesed mõtlevad ise endale haigusi ja hädasid välja. Mu oma kadunud ema ja muud vanemad sugulased olid ka sellised, kes hädaldasid, et kui haige ta ikka on ja rohtusid tarvitasid nii igaks juhuks. Muidugi oligi nendel ikka haigusi ka, aga pahatihti oli rohu võtmine lihtsalt harjumus. Mina olen just teistsugune. Mul ei ole isegi hädapäraseid abivahendeid(peavalurohtu) kodus olemas. Mul ei ole ravimikarpigi. Ükspäev küsis tütar mu käest, et kas mul peavalurohtu pole, tal pea valutab. Pidin talle eitavalt vastama. 😛

Noh, mõnda rohtu olen oma elu jooksul ikka tarvitanud ka, aga kui ravimikuur lõppes, siis sinna see jäigi. Ma olen peaaegu 50 aastane, aga tänu Jumalale, siiani olen veel päris “kõbus”. 😉

Tean oma tutvusringkonnas inimest, kes on ebausklik reedese, 13. kuupäeva suhtes. Sellel päeval ei julge ta midagi ette võtta. Mul siiani on just see päev nn. õnnepäev olnud.

Nii, et olgem oma sõnade ja mõtetega ettevaatlikud…

 

Facebook Comments
Mina sotsiaalmeedias