“Halloo Kosmos, halloo Maa”


Hallo Kosmos, hallo Maa” on pühendatud Eesti kustumatule estraadile ning selle tuntuimatele esitajatele läbi aastakümnete. Kõlavad soolod ja duetid, mis kuulsaks lauldud Georg Otsa, Heli Läätse, Uno Loobi, Marju Kuudi, Jaak Joala, Anne Veski ning paljude teiste legendaarsete artistide poolt. Laulud saavad oma näo ja värvi läbi Hanna-Liina heliseva hääle ja Koidu maheda tämbri.
******

Mu blogi lugejad ehk mäletavad, et meie lapsed kinkisid meile, emadele selle kontserdipileti Emadepäevaks. Täna on siis see päev kätte jõudnud, kui see kontsert toimub. Ausaltöeldes ei olnud ma üldse teadlik, mis see kontsert endast kujutab, aga “Kannel” kodulehelt lugesin, et Hanna-Liina Võsa ja Koit Toome laulavad seal neid laule, mis vanema põlvkonna lauljad on kuulsaks ja armastatuks laulnud. Seega, igatahes midagi minu jaoks. Olen ma ju ka tolle põlvkonna inimene. Loodan, et ma seal rahvamurrus jälle pillima ei hakka, sest minuga on see veider asi, et kui mulle miski väga meeldib, siis vallanduvad mu pisaratekraanid. 😀
Olen põnevil!

Facebook Comments

Published by Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)