Lõpuks jõudis vihm ka meile!


Sellepärast ma tundsingi end kogu päev väga unisena. Isegi õue/poodi ei viitsinud minna. Ega mul täna tegelikult ei olnud poodi minemise vajadustki, sest söögikraami on veel külmikus alles. Ja ma väldin lihtsalt igasugust asjata tarbimist. Eriti, mis toidukraami puudutab. Täna on reede ja tegelikult ma käin reedeti saunas, kuid täna jäi saun ka vahele ja mul on kuri kahtlus, et ega ma hommegi sauna ei pääse. Naisteasjad takistavad minekut. 😀 Niisiis istusingi terve päev koduseinte vahel. Akna panin ka müristamist kuuldes kinni ära ja tegelikult oleks pidanud elektriasjad ka võrgust välja lülitama(nii igaks juhuks), aga enne, kui ma otsustada jõudsin, kas võtta kõik elektriseadmed pistikutest välja või mitte, jäi müristamine järgi. Vihma ikka sadas natuke, aga ma arvan, et selline vähene vihm ei jõudnud maad veel piisavalt kasta, sest pikk põuaperiood on maapinna täiesti ära kuivatanud. Ma räägin nagu mõni põllumees, kes on oma saagi pärast mures. 😀 Aga tegelikult ongi nii, et kui põud suvel saagil korralikult kasvada ei lase, kannatavad eelkõige minusarnased linnainimesed, kes kõike poest/turult ostma peavad. Vihma oli tõesti vaja, sest selline kuumus, mis meil juba mitu nädalat kestis, on minu enesetundele hävitavaks. Ma ei kannata oma tervisega liiga kuuma ilma. Jalad on jätkuvalt paistes ja õues käies higi voolas koskedena…

Päeval tegin ahju ka tuld, sest liiga palju oli kogunenud sellist prahti, mis põleb. Miks ma selle siis prügikonteinerisse peaksin viskama, kui selle saab edukalt ära põletada. Jäätmejaamad on niigi sorteerimata prügi täis. Paberit ja papp-pakendeid saab edukalt põletada. Puid ja muud küttematerjali ma loomulikult ei põletanud. Tahtsin ainult üleliigsetest pakenditest lahti saada. Sellest õnneks ahi soojaks ei läinud. 😀

Uni murrab maha, kuigi kell on alles pool kümme . Ei teagi nüüd, kas lähen “põhku” ära, või ootan veel paar tunnikest, et siis magama minna. Kui ma liiga vara magama jään, siis ärkan hommikul sellevõrra varem ja seda ma jälle ei taha, et ma kell viis hommikul silmad lahti teen, sest uni läinud. 😀

Uskumatu, kui kiiresti see aasta jälle läinud on. Juba on august ja varsti algab kooliaasta ja siis veel natuke ja juba ongi jõulud… 😀

Facebook Comments
Elveetsius
Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)
} });