Võru Linna sünnipäevapidu ja Anne Veski kontsert Tamula rannas!

Loomulikult läksin ma kontserdile, sest sellist pakkumist ei tule iga päev, et nii suur lauljanna meie väikesesse linna satub. 🙂 Ja loomulikult läksin ma kohale juba umbes veerand kaheksa paiku. Ikka selleks, et parimad kohad, lava läheduses saada. Tegelikult pidi mulle seltsi ka tulema(perekonna näol), aga noorem tütar kirjutas mulle viimasel momendil, et tema ikka ei tule, sest Anne Veski ei ole tema lemmiklauljate hulgas. Ühest 18 aastasest võib seda uskuda küll, sest nendele meeldivad teistsuguse žanri esitajad. Aga ülejäänud “minu inimesi” ma ka ei näinud ja kahjuks ei saanud ma neile helistada ka, sest mu telefoni kõnelimiit oli täis. Alguses ma reserveerisin neljandas reas mitu kohta ja ise jäin pingi otsale istuma. Keegi istus teisele poole pingile ja kui Võru linna märkimisväärseid inimesi autasustama hakati, siis juhtus minuga äpardus, sest sealt teiselt poolt tõusid inimesed püsti ja mina vajusin oma pingiotsal kogu täiega liiva sisse maha. Veel praegugi on juustes liiva. 😀 Anne Veski jõudis kohale enne kaheksat ja nad pidid seni lava kõrval seisma ja ootama, kuni ametlik osa lõppes. Mõne esimese laulu kuulasin pingil istudes, aga siis otsustasin lava ette minna. Lava lähedusse kogunes palju inimesi(julgemaid inimesi). 😀 Ka Raili oli seal. Tegelikult nägin teda koos tema seltskonnaga juba varem, sest nad seisid minu istumiskoha lähedal, aga tema mind ei märganud. Lava juures tervitasime üksteist ja vahetasime mõned laused. Aga päris kõrvuti seisma ja kontserti kuulama ei jäänud. Minu arust on see isegi hea, sest nii saime mõlemad kontserti nautida. Ja seda Raili oskas ja ka tegi. Isegi mul võttis jala tatsuma, kuigi ma ei ole kunagi mingi “Tantsulõvi” olnud. Kuid seal rahvamassis ju keegi ei vaadanud teist imelikult. 😀 Nii ma siis seal lava ees nautisingi oma lemmikesinejat. Nii mõnigi laul läks jälle niivõrd südamesse, et pisarad kippusid silma. Selle puhul aitas silmade vahel ninajuure masseerimine ja ega seal keegi ei märganudki, et ma lustimise asemel pisaraid pühin. 😛 Ausõna! Ühte võimsat esinejat nii lähedalt näha on ikka vapustav tunne. Ma ei olegi varem Anne Veski kontsertidele sattunud. Tegelikult ma filmisin ja pildistasin ka, aga taaskord tegin vea, et oma tahvelarvutit ei viitsinud kaasa vedada, sest minu vana Samsung lihtsalt ei teinud kvaliteetseid ülesvõtteid. Pealegi sai telefoni mälu ka täis ja kodus avastasin, et ma ei olegi midagi salvestada saanud. Proovisin mõnda ülesvõtet blogisse laadida, aga need lihtsalt ei avane. Seega minupoolset pildi/filmikajastust ei saa, aga lisan siia alla ühe lingi, mis annab mõne teise kontserdikülastaja kajastuse. Ma ei ole küll põline Võrukas, aga Võru linn on mulle viimased 20 aastat kodulinnaks olnud ja ma ei suuda vaikida, kui keegi meie linna halvas valguses tahab näidata.

Minu arust väga võimas ja ilus üritus oli, kuigi ikka leidus mõni Võru inimene, kes ei olnud sellega rahul. Lisan siia ühe lingi ja ütlen niipalju, et see “Lõunaeestlase” suhtumine Võru linna ja linnavalitsuse tegemistesse on mul juba ammu südame pahaks ajanud… 🙁

Õhtu lõppes võimsa ilutulestikuga!

Facebook Comments
Mina sotsiaalmeedias

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga