Niisama juttu!


Nagu näete, ma viimasel ajal ei blogi enam. Või õigemini ei kirjuta oma elust. Aga sellegipooolest tekib mul blogisid aina juurde. 😀 Mõni aeg tagasi otsustasin jälle uue blogi algatada, et kristlikud asjad igapäevastest eraldi hoida. Seda blogi saate lugeda siit.

Blogimine ei ole tänuväärt tegevus, sest enamjaolt sattuvad blogijad kaasinimeste kriitikanoolte alla. Mina õnneks ei ole nii “Suur” blogija ja mu blogi lugejaskondki on üsna väike. Aga olen mõistnud, et isegi väikese lugejaskonnaga blogija peab väga põhjalikult selekteerima, mida kirjutada, mida ainult enda teada jätta. Kuna ma ei ole aktiivselt tegutsev inimene, siis mul ei olegi väga millestki kirjutada. Aga blogimist ma jätta ka ei kavatse. Kunagi aastaid tagasi, kui ma veel ASK.fm kasutasin, küsis seal keegi, et “miks sul mitu blogi on?”. Vastasin, et “Kas võtan liiga palju veebiruumi ära?”. Jah, internet on selline koht, kus asjad talletuvad igaveseks, või vähemalt aastateks. Ma ei teagi, kas minu arvukad kontod, mis ma kunagi igale poole teinud olen ja pärast kustutanud, näitavad ikka veel mu kasutajanime. Ei ole seda uurinud ka. Aga vähemalt tean, et mul ei ole midagi häbeneda ka. Ma ei ole kusagil “oma marki” täis teinud. 😀 Vist kõige rohkem rumalusi olen ainult oma blogidesse kirjutanud. Aga las need siis olla, sest see näitabki seda, et kõigest halvast on võimalik välja tulla. Mina näed tulin ja nüüd võidukalt koos Jumalaga edasi…

Facebook Comments
Mina sotsiaalmeedias

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga