Töönädala lõpp!

Ok-ok, pealkiri ei käi küll minu kohta, sest mul kõik päevad suhteliselt ühesugused, aga inimesed, kes töötavad esmaspäevast reedeni, rõõmustavad küll, et reede on käes ja saab end vabaks lasta. 😀

Et asja veel mitte keerulisemaks kirjutada, ütlen lihtsalt, et need viimased päevad, enne nädalalõppu on ka mulle(meile) ootusärevad olnud ja see ootus kestab veel. 😀 Kui nüüd tänasesse päeva tulla, siis nagu paljudel reedestel päevadel varemgi,  tuli mu noorem tütar jälle enne minu juurde, kui ta koju läks. Ta on terve nädal Valgas, sest õpib sealses Kutsekoolis kokaks ja elab ühiselamus. Praegu on ta ühes kohvikus praktikal. Siia tulles ostis ta kohvikust sushit kaasa. Ma ei ole sushit küll väga tihti söönud, kuid need korrad, kui ma seda saanud olen, võin öelda, et ma lausa fännan seda rooga. 😀 Hanna tõi 2 erinevat sorti sushit. Ta kirjutas mulle nädala sees ja küsis, millist ma tahan ja mina valisin Philadelphia Lux. Minu arust 5€ kaheksa tüki eest ei ole palju küsitud. Igatahes mulle väga maitses. Tütar endale ostis vist selle “maki”. Ma pole kindel, aga ta ütles, et tema omad sisaldavad kana. Maitsesin ka neid ja need mekkisid veel paremini, kui minu valitud palad. Igatahes ütlesin tütrele, et kui järgmisel reedel koju tuleb, siis ostku veel sushit kaasa. Valga rahvas kindlasti teab seda söögikohta. Neil on isegi oma facebooki leht olemas. Sushi ei ole küll selline toidukraam, mida kõhutäiteks piisavalt saab süüa, aga ütlesin tütrele, et kui mul see võimalus oleks, siis sööksin sushit nõrkemiseni. 😀 Aga mis nüüd nädala lõppu ja ootsusesse puutub, siis ootan oma teise lapselapse sündi. Aga siiamaani ei ole ta veel otsustanud oma tulekust märku anda, kuigi homme saab juba 41 nädalat täis. 😀 Võite mu tütre kõhubeebile  “meeldib” panna. 😉
PS! See postitus ei ole reklaampostitus, vaid tahtsin lihtsalt oma maitseelamusest kirjutada. 😀

Facebook Comments

Published by Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga