Kaks on ikka parem kui üks, ehk…

…olen nüüd kahe imelise printsessi vanaema! 🙂

Meie tiburull!


Kuna ema ja lapsega on kõik korras, siis on nad juba kodus. Praegusel ajal ju ei hoita sünnitanud naist ja vastsündinut ilma pakilise vajaduseta kaua haiglas. 🙂 Eile käisime neid haiglas külastamas ka…

Keegi siin mu oktoobritervituse postituse all tabas ära, et mulle on teine lapselaps sündimas. Ja ma võin küll eksida, aga too kommentaar tundus mulle kuidagi halvustav. Nagu oleks lapselaste sünd midagi häbiväärset. 😀

PS! Kuna ta ei ole minu laps ja ma pole volitust saanud, et võin teda netis promoda, siis katsin näo kleebisega.

Facebook Comments

Published by Elveetsius

Olen keskealine naisterahvas, kellele meeldib mõnikord oma mõtteid blogisse talletada. Kirjutan kõigest, või siis mittemillestki. See sõltub lugeja vaatevinklist! :)

4 Comments to “Kaks on ikka parem kui üks, ehk…”

 1. Kata ütleb:

  Väga ilus nimi ja nii soojust ja headust täis kommentaar 🙂 <3

  1. Elveetsius ütleb:

   Aitäh! 🙂

 2. Kata ütleb:

  Suured õnnesoovid kõikidele lähedastele!

  Ma kahjuks ei leidnud seda kommentaari üles ja ei oska sõnastuse põhjal hinnangut anda. Ehk oli liiga järsk, kuid tagamõte oli hea. Minu jaoks on iga lapse sünd suur rõõm ja vabandan, kui see valesti välja kukkus 🙂

  Ehk võis järsk sõnastus tulla sellest, et kohati jääb tunne, et mina kui blogilugeja olen nagu kõnts – seda, teist ja kolmandat ei räägi (ühest küljest on see mõistetav, aga teisalt, kui on eluline blogi, mida Sul, Elve, on mõnes mõttes väga hea kirjutada, sest ehk Su elu on nõks teistsugune kui teistel, siis on minul blogilugejana ka kõrgendatud ootused. Nt uue ilmakodanikugi puhul – kuigi Hauka laada piltidelt oli ilus titakõht näha, siis ka peale seda üritasid Sa hästi saladuses tita tulekut hoida, sest a’la pole Sinu otsustada, kas ütled seda või mitte, ning nüüd paned lapsest pildi (kuigi jah, nägu on kinninkaetud).
  Ja ehk tekitas trotsi ka see, et jääb mulje nagu vanem printsess oleks Sulle natuke ees ja tüliks – muudkui too teda lasteaiast.
  Oled Sa nt proovinud Emmale rääkida muinasjutte, koos joonistada, raamatut lugeda (kasvõi laste piiblit)? Selles vanuses lastele meeldib ka väga kuulata seda, kuidas oli elu siis, kui Sina nt väike olid. Siin on muidugi ka see oluline, et kuidas ja millal lapsega rääkida, nt pesete koos nõusid ja siis saad rääkida, kuidas siis seda tehti, kui vanaema väike oli.

  Ja mis puutub investeerimisse, siis soovitan https://investeerimisklubi.ee

  1. Elveetsius ütleb:

   Aitäh õnnesoovide eest! 🙂
   Eelmine kommentaar oli siin http://elveetsius.com/2018/10/01/tere-oktoober/comment-page-1/#comment-970. Anna andeks, ma olen vist ise paranoiline, sest ühe teise blogija(vb. sa tema blogi ei loegi) kommentaarides halvustatakse mind mu varasema eluviisi tõttu ja lapsi(lapselapsi) minusugusel polevat vajagi. Ei, Emma on minu jaoks sama armas lapselaps, kuigi pean tunnistama, et näen teda harva. Nad on teda rohkem maale, teise vanaema/vanaisa(mamma ja papa) juurde viinud. Ma ei pea tülikaks tema järgi vaadata need vähesed korrad, kui mul teda hoida on tulnud. Noortel on oma elu ja nad elavad ju eraldi, mitte koos minuga. Lasteaiast pidin ma teda siis tooma, kui mu tütar ja ta elukaaslane mõlemad tööl olid. Tütar on mulle nüüd viimastel päevadel ainult titast pilte saatnud ja siis tõesti küsisin ta käest ise, et saada Emmast ka ja neist koos. Mis blogisse lastelaste piltide panekusse puutub, siis ma esialgul tõesti ei tee seda, sest kunagi sain tütre elukaaslase õe pahameele osaliseks, et koos oma lapselapsega tema tütre pildi netti üles panin. Ja ma ei taha, et mu tütar või tema elukaaslane jälle mu peale pahandaks. 😀
   Saladuskatte all võin öelda, et meie pisipiiga sai nimeks Mia Marii. Emma ja Mia Marii- minu kaks kullatükki! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga